Hopp til innhold
Samsung
Videoprojektor

Samsung The Premiere LSP7T

35 990,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Få store filmopplevelser uten noe tull. Samsungs 4K-projektor med smart TV-funksjoner krever nesten ingen plass, og den kan settes opp på et blunk.

Les mer:

Beskrivelse

Samsung The premiere – 4K laserprojektor

 • 4K Ultra High Definition
 • Laserprojektor med lang levetid
 • Filmmaker Mode
 • Svært lyssterk, med høy kontrast
 • Integrerte Smart-funksjoner
 • Kan settes tett mot en vegg

The Premiere LSP7T er noe så sjeldent som en entusiast-projektor som er like lett å bruke som et livsstilsprodukt. Sett den på en skjenk, og sett deg til rette i sofaen med popcorn og Netflix. Sånn!

LSP7T har alle de tekniske finessene man kan ønske fra en projektor i luksusklassen: DLP (Digital Light Processing) for et kontrastrikt bilde med perfekt sortnivå, 4K Ultra High Definition og en lysstyrke som konkurrerer med de beste TV-ene, takket være laserprojeksjon.

Legg til alle Smart-funksjonene du kjenner fra TV-en, innebygget lydsystem, trådløs skjermspeiling og Filmmaker Mode – så har du en projektor som klarer alt det samme som den store, klønete kjempe-TV-en kan – bare bedre og billigere.

Kan settes tett mot veggen

De fleste vanlige projektorer krever flere meters avstand til veggen for å kunne projisere et passende stort bilde. Samsungs smarte projektorer er av ”ultra short throw”-typen. En avstand til veggen på bare 25 cm er nok til å oppnå et bilde på 90 tommer i diagonalmål! Og med en avstand på 41,5 cm kan du nyte den fulle 120-tommers kino-opplevelsen. Dermed er det ikke nødvendig å ommøblere hele stua eller montere feste i taket. En plass på en skjenk eller et annet møbel holder fint.

Du trenger heller ikke nødvendigvis å kjøpe et kjempelerret – selv om det forbedrer bildekvaliteten. En hvit vegg kan også gjøre susen. Dette gjør Samsung The Premiere egnet for dem som heller vil bruke tiden på å se film enn å streve med teknisk oppsett.

Laserskarp presisjon

Lyskilden i Samsung The Premiere er en laser. Det er den som muliggjør en lysstyrke på 2200 lumen. Det betyr at man kan nyte det kjempestore bildet uten å mørklegge rommet. Og man kan nyte det lenge, for laseren varer 10 ganger så lenge som lampen i en vanlig projektor.

Filmmaker Mode

Se filmen slik regissøren hadde tenkt seg den. Filmmaker Mode slår av ”forbedrende” bildebehandling og utjevning av bevegelser. Da blir filmen akkurat så skarp og rå som Martin Scorsese, Christopher Nolan, James Cameron og alle andre hadde i tankene da de ropte ”Action!” på filmsettet. Filmmaker Mode er en helt ny funksjon som ellers bare finnes på de nyeste TV-ene. Samsung The Premiere er den første projektoren med Filmmaker Mode.

Kraftig lyd bygget inn

Lyden i moderne TV-er er akkurat like tynn som skjermen. Slik er det ikke med Samsung The Premiere, som har et 2.2-lydsystem med 30 W forsterkereffekt bygget inn. Dette gir en lydkvalitet som kan måle seg med en (mindre) lydplanke. Men vi anbefaler naturligvis fortsatt at du skaffer deg et ordentlig surroundanlegg som kan stå i stil med det formidable bildet.

Like smart som en Smart-TV

En god projektor kan gi deg en kinofølelse som ingen TV-er kan måle seg med. Men de kan normalt bare vise videosignalene man sender inn i dem. Når hverdagen setter inn og man bare vil slappe av med en Netflix-serie eller se nyhetene, så er det behov for hjelp utenfra.

Samsung The Premiere har de samme integrerte Smart-funksjonene som Samsungs TV-er. Det vil si at den støtter alle favorittene dine av streamingtjenester og apper.

Det samme gjelder samarbeidet med telefonen din, enten du foretrekker iPhone eller Android. AirPlay 2 og lettvinn speiling av mobilskjermen betyr at projektoren er minst like lett å bruke i det daglige som en TV.

Gi ordrer til projektoren din

Hvis fjernkontrollen har gjemt seg i sofaen, så kan det være greit å vite at Samsung The Premiere kan stemmestyres. Den har støtte for stemmestyringsassistentene Amazon Alexa og Samsungs egen Bixby, slik at du kan skifte kanal, åpne apper og søke etter filmer bare ved å be om det. Det må imidlertid skje på engelsk, siden den integrerte stemmestyringen for øyeblikket ikke støtter de skandinaviske språkene. Til gjengjeld kan du få trent koreansk og kinesisk mandarin med Bixby. 

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Ultraskarpt bilde i 4K-oppløsning
 • Lett å sette opp, kan settes tett mot veggen
 • Filmmaker Mode
 • Laser gir svært lang levetid på ”lampen”
 • Smart-funksjoner er integrert
 • Innebygde 30 W 2.2-høyttalere

Begrensninger

 • Begrenset bildestørrelse
 • De innebygde høyttalerne kan ikke erstatte et ordentlig hjemmekinoanlegg
 • Ingen stemmestyring på norsk

Tilbehør til Samsung The Premiere LSP7T

Tekniske spesifikasjoner

Oppløsning - Projektor4K Ultra HD

Anbefalte produkter