Hopp til innhold
Samsung
LED-TV

Samsung UE32T4305

2 990,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Kompakt og prisvennlig 32” LED-TV med Samsung Tizen Smart TV og alt du måtte behøve for en god og brukervennlig TV-opplevelse.

Les mer:

Beskrivelse

Samsung UE32T4305 – 32” LED-TV med Edge-LED, elegant design, AirPlay 2 og Tizen Smart TV

  • Kompakt størrelse
  • HD Ready Edge-LED
  • Micro Dimming Pro
  • Brukervennlig Tizen Smart TV
  • Innebygget trådløs nettverksfunksjon (wi-fi)
UE32T4305 er en kompakt, velbygget og prisvennlig 32” LED-TV med alt som trengs for en god TV-opplevelse. Du får innebygde DVB-T og DVB-C tunere til både antenne- og kabel-TV, og med innebygget wi-fi, Apple AirPlay 2 og Samsungs egen Tizen Smart TV på toppen vil du aldri gå tom for underholdning. En fin TV-løsning for mindre rom.

OBS: De innebygde stereohøyttalerne er veldig små på grunn av det ultraslanke designet. De kan holde til for eksempel nyhetssendinger og lignende, men HiFi Klubben anbefaler sterkt en lydplanke, et par aktive høyttalere eller et separat stereo- eller surroundanlegg, slik at lyden kan leve opp til den flotte bildekvaliteten.
Utallige muligheter med Samsung Smart TV
Samsung Tizen Smart TV gir deg mange geniale muligheter med de innebygde appene, slik at du aldri noensinne vil gå tom for underholdning. Du får også en perlerad av smarte fjernkontrollmuligheter fra smarttelefonen din. Du kan for eksempel, i bakgrunnen, navigere deg frem til Netflix-filmen familien skal se etter nyhetene. Filmen kommer først opp på TV-en når du trykker «Play», så ingen trenger å få opplevelsen deres forstyrret av menyer og ikoner som danser over skjermen.

Game Mode – gaming på storskjerm
Har du spillkonsoll eller PC koblet direkte til TV-en med HDMI, så kan du optimalisere spillopplevelsen din ved å velge Game Mode i menyen. Da går bildesignalet utenom flere av de innebygde prosessorene i TV-en, og du oppnår en lynrask respons akkurat som på PC-skjermen. Denne innstillingen kan du aktivere én gang for alle på den aktuelle inngangen.

Se det beste av verdens filmer og serier med streaming
Som eier av UE32T4305 kan du glede deg over å få tilgang til videostreamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du tilgang til nesten ubegrensede mengder av film og TV-serier over nett, og både lyd og bilde er i toppkvalitet. Du kan også nyte det enorme universet av video- og musikklipp som ligger gratis tilgjengelig på Youtube.

Sylskarp digital bildekvalitet via antenne, kabel-TV og satellitt
UE32T4305 har innebygde DVB-T2 og DVB-C tunere for sylskarp og støyfri digital TV (inkl. HDTV) via både antenne og kabel-TV. Du trenger derfor ikke en separat tunerboks med tilhørende fjernkontroll for å nyte suveren digital bildekvalitet.

Tilbehør til Samsung UE32T4305

Tekniske spesifikasjoner

Oppløsning HD Ready
Skjermstørrelse32"

Anmeldelser


5.0
3 anmeldelser
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0
Tove
Danmark
4/19/2023

Det fungerer perfekt. Jeg er veldig fornøyd.

Tove
Danmark
Michael
Danmark
3/10/2023
Michael
Danmark
Gitte
Danmark
3/4/2023
Gitte
Danmark

Anbefalte produkter

Argon Audio FENRIS A4 Kompakt høyttaler - Aktive
Argon Audio FENRIS A4
Kompakt høyttaler - Aktive
3 998,- / sett
52
Argon Audio SA1 Integrert forsterker
Integrert forsterker
3 998,- / stk
100
Argon Audio FENRIS A55 Gulvstående høyttalere - Aktive
Argon Audio FENRIS A55
Gulvstående høyttalere - Aktive
7 998,- / sett
13
Argon Audio FENRIS A5 Kompakt høyttaler - Aktive
Argon Audio FENRIS A5
Kompakt høyttaler - Aktive
4 998,- / sett
41