Hopp til innhold
Sennheiser
Trådløs in-ear hodetelefon (sett)

Sennheiser SPORT True Wireless

1 189,-sett
Ukjent leveringstid
 Oppleves i
True Wireless in-ears med flott lyd for sport og trening. Sikker og komfortabel passform med ørefinner og både åpne og lukkede ørepropper

Les mer:

Beskrivelse

Sennheiser SPORT True Wireless – 100% trådløse in-ear hodetelefoner skapt for sport og musikknytelse

 • Sikker og komfortabel passform med valgfrie ørefinner for ekstra sikkerhet
 • Både åpne og lukkede ørepropper medfølger
 • Motstår støv, vannsprut, regn og svette (IP54)
 • Flott lydkvalitet for True Wireless hodetelefoner til sport og trening
 • 9 timers batteritid (+18 timer via ladeetui)

Sennheiser SPORT True Wireless er 100 % trådløse in-ear hodetelefoner, som er spesialdesignet for å gi deg flotte lydopplevelser når du driver med sport eller trening. 4 sett med ørefinner i forskjellige størrelser er inkludert, slik at du alltid kan få en helt sikker passform. Du får også brukervennlig berøringsbetjening og god samtalekvalitet, inkludert mulighet for å høre din egen stemme under samtaler (sidetone)

Med SPORT True Wireless bestemmer du selv om du vil høre lyden av omgivelsene dine eller nyte musikken i fred. Både åpne og lukkede ørepropper følger med, og i den dedikerte Sennheiser-appen kan du velge mellom Aware EQ og Focus EQ, som hver gir optimal lyd for de to brukssituasjonene.

Sennheiser SPORT True Wireless er robust bygget og de tåler lett støv, vannsprut, regn og svette. Så lenge du ikke svømmer med hodetelefonene eller trenger å skylle dem under springen, bør disse velspillende in-ear hodetelefonene dekke dine behov for god lyd til trening og utendørsaktiviteter.

Flott lydkvalitet og lang batteritid

I beste Sennheiser-tradisjon er lyden fullstendig i fokus på SPORT True Wireless, og de utmerkede TrueResponse-driverne løfter ytelsen til et svært høyt nivå. Den trådløse tilkoblingen er i gode hender med Bluetooth 5.2, og med både aptX og AAC får du optimal trådløs lydkvalitet, uansett om telefonen din heter Apple eller Android.

Sennheiser SPORT True Wireless kan spille i opptil 9 timer på en enkelt lading. Du kan lade øreproppene to ganger til i det medfølgende ladeetuiet, slik at du totalt kan ha med deg 27 timer med musikk i lomma.

Sennheiser SPORT True Wireless er tilgjengelig i svart finish. Ladeetui, USB-C ladekabel, ørefinner og åpne og lukkede silikon-ørepropper i ulike størrelser medfølger.

Smart og brukervennlig touch-betjening og dedikert Sennheiser app

På Sennheiser SPORT True Wireless er det enkelt å kontrollere musikk og samtaler uten å måtte se etter bittesmå knapper som på enkelte alternativer. Dette er fordi det er berøringskontroll på ørepluggene, som også kan aktivere stemmeassistenten på telefonen (f.eks. Google Assistant, Amazon Alexa eller Siri).

Sennheiser SPORT True Wireless gjør det enkelt å kommunisere med omverdenen. Fire retningsbestemte mikrofoner (to i hver ørepropp) sørger for at stemmen din går optimalt gjennom, samtidig som den demper eventuell støy. Du får også sidetone, som lar deg høre din egen stemme under samtaler. Da slipper du følelsen av å sitte isolert mens du snakker med venner. Via den medfølgende Sennheiser Smart Control-appen kan du tilpasse berøringsfunksjoner, samtaler og lyd til dine valgte ørepropper og din personlige smak.

Ladeetui med 18 timers ekstra strøm

Det innebygde batteriet i SPORT True Wireless kan håndtere opptil 9 timer med musikk på full lading. I tillegg får du et ladeetui hvor du både kan oppbevare og lade hodetelefonene. Med opptil 9 timers avspilling på en enkelt lading og ytterligere 18 timer fra ladevesken, kan du fritt bruke SPORT True Wireless hele dagen.

Du kan lade etuiet og ørepluggene samtidig, slik at du kan lade for 27 timers spilletid på en gang. Ladingen starter automatisk når du legger hodetelefonene i etuiet, og på bare 15 minutter kan du lade hodetelefonene så mye at du får 1 times ny spilletid.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Sikker og komfortabel passform med valgfrie ørefinner for ekstra sikkerhet
 • Både åpne og lukkede silikon-ørepropper medfølger
 • Motstår støv, vannsprut, regn og svette (IP54)
 • Flott lydkvalitet for True Wireless hodetelefoner til sport og trening
 • Bluetooth 5.2 inkl. AAC og aptX
 • 9 timers batteritid (+18 timer via ladeetui)
 • Touch-betjening
 • Ørepropper kan brukes enkeltvis (mono mode, f.eks. til anrop)
 • Enkel aktivering av stemmeassistent på telefon (Google/Alexa/Siri)
 • Dedikert app for personlige brukerinnstillinger (inkl. EQ for åpne og lukkede ørepropper)

Begrensninger

 • Ikke aktiv støyreduksjon (ANC)
 • Tåler ikke full nedsenking i vann
 • Ikke trådløs lading

Tilbehør til Sennheiser SPORT True Wireless

Tekniske spesifikasjoner

HodetelefontypeIn-ear, True Wireless
Aktiv støykanselleringNei
Frekvensområde5-21000 Hz
Følsomhet110 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruksjonÅpen
Bluetooth-versjonJa - 5.2 ( aptX, AAC, SBC )
Drivertype/-størrelse7 mm - Dynamic driver

Anmeldelser


4.5
8 anmeldelser
5
5
4
2
3
1
2
0
1
0
Huib
Nederland
6 dager siden

Veldig god lyd, god passform (med inkluderte passer), enkel å bruke. Du laster ned Sennheiser-appen, og du kan sette opp alt.

Huib
Nederland
Robin
Nederland
11/3/2023

Jeg må si at lyden av disse in-ears er over forventning. Selv Bass er ikke feil. Holder seg veldig godt på plass i øret og batterilevetid er ikke noe galt med det 👍

Robin
Nederland
Jonas
Sverige
10/31/2023
Jonas
Sverige
Nina
Danmark
10/21/2023

God passform og god lyd!

Nina
Danmark
Frederik
Danmark
10/18/2023

Fornuftig lyd for et in-ear-produkt. Superenkel å betjene og sitter godt i øret selv under trening

Frederik
Danmark

Anbefalte produkter