Hopp til innhold
Sennheiser
Trådløs in-ear hodetelefon (sett)

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3

2 320,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Eksklusive True Wireless-hodetelefoner med ANC, suveren hi-fi-lydkvalitet og praktisk touch-kontroll med smart pausefunksjon.

Les mer:

Beskrivelse

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 – eksklusive 100% trådløse in-ear hodetelefoner med suveren hi-fi-lyd, ANC og praktisk touch-kontroll

 • Hybrid Adaptive ANC med hear-through
 • Suveren lydkvalitet for True Wireless hodetelefoner
 • Eksklusiv finish, touch-kontroll og smart pausefunksjon
 • Bluetooth 5.2 inkl. AAC og aptX Adaptive
 • Opp til 7 timers spilletid (28 timer via ladeetui)

MOMENTUM True Wireless 3 er eksklusive og 100 % trådløse hodetelefoner med Noise Cancelling (ANC), suveren lydkvalitet og brukervennlig touch-kontroll. Her får du både de gode musikkopplevelsene og den støyfrie hverdagen med ANC, uten å miste trådløs frihet. Samtalekvaliteten er bedre enn noen gang, inkludert lytting under samtaler (sidetone)

I beste Sennheiser-tradisjon er lyden satt helt i fokus på MOMENTUM True Wireless 3, og de eksklusive driverne løfter ytelsen til et nivå som er helt på topp i denne kategorien. Den trådløse forbindelsen er i gode hender med Bluetooth 5.2 og med støtte for både aptX (inkl. AptX Adaptive) og AAC får du optimal lydkvalitet, uansett om telefonen din heter Apple eller Android.

MOMENTUM True Wireless 3 kan spille i opp til 7 timer på en enkelt lading. Du kan lade øreproppene tre ganger til i det medfølgende ladeetuiet, slik at du kan ha strøm til totalt 28 timer med musikk med deg i lomma. Som en elegant detalj er ladeetuiet trukket i stoff.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 fås i flere flotte utførelser. Ladeetui, USB-C ladekabel, 3 sett ørefinner og 4 sett silikon-ørepropper medfølger.

Smart og brukervennlig touch-kontroll, ANC og dedikert Sennheiser app

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 har touch-kontroll på øreproppene, slik at du enkelt kan kontrollere musikk og samtaler uten å måtte se etter bittesmå knapper som på noen av alternativene. Her kan du også aktivere funksjonen Transparent Hearing, som åpner lyden fra omgivelsene dine hvis du for eksempel er i trafikken. Du kan også aktivere stemmestyring med Google Assistant, Amazon Alexa eller Siri hvis du vil ha begge hendene fri.

Hvis du liker å høre på musikk på jobb og andre steder der omgivelsene ofte krever oppmerksomheten din, så vil du elske den smarte pausefunksjonen. MOMENTUM True Wireless 3 setter musikken din på pause når du tar en av øreproppene ut av øret, og når du er ferdig med å snakke starter musikken automatisk på nytt på samme sted. En finesse som virkelig kan gjøre en merkbar forskjell i en hektisk hverdag.

MOMENTUM True Wireless 3 gjør det enkelt å kommunisere med omverdenen i krystallklar kvalitet. Du får hele seks innebygde mikrofoner – tre i hver ørepropp – og med en raffinert teknologi er mikrofonene laget retningsbestemt for telefonsamtaler, slik at stemmen din går optimalt gjennom, samtidig som eventuell støy dempes. Du får også sidetone, som lar deg lytte til din egen stemme under samtaler. Da slipper du følelsen av å sitte isolert mens du snakker med venner. Via den medfølgende Sennheiser Smart Control-appen kan du tilpasse både ANC, touch-funksjoner, samtaler og lyd til din personlige smak.

Ladeetui med 21 timers ekstra strøm

Det innebygde batteriet i MOMENTUM True Wireless 3 kan håndtere opptil 7 timer med musikk når det er fulladet. I tillegg får du en elegant ladeveske hvor du både kan oppbevare og lade hodetelefonene. Med opptil 7 timers avspilling på en enkelt lading og ytterligere 21 timer fra ladeetuiet, står du fritt til å bruke MOMENTUM True Wireless 3 hele dagen.

Du kan lade etuiet og øreproppene samtidig, slik at du i en omgang kan lade for 28 timers spilletid med ANC aktivert. Ladingen starter automatisk når du legger øreproppene i etuiet, og på bare 10 minutter kan du lade øreproppene slik at du får 1 times ny spilletid.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Hybrid Adaptive ANC med justerbar hear-through
 • Bluetooth 5.2 inkl. AAC og aptX Adaptive
 • Suveren lydkvalitet for True Wireless hodetelefoner
 • 7 timers batteritid (28 timer med ladeetui)
 • Touch-kontroll med smart pausefunksjon og auto-av
 • Ørepropper kan brukes enkeltvis (mono mode)
 • Sikker og komfortabel passform med valgfrie ørefinner for ekstra sikkerhet
 • Enkel aktivering av stemmeassistent (Google/Alexa/Siri)
 • Sprutsikkert design (IPX4)
 • Dedikert app for personlige brukerinnstillinger (EQ, ANC, touch-funksjoner m.m.)
 • Eksklusiv finish og flere farger

Begrensninger

 • Tåler ikke full nedsenking i vann
 • Ikke fullt så kompakte som noen alternativer
 • Noen alternativer har enda lengre batteritid

Reviews

Videoer om MOMENTUM True Wireless 3

Tilbehør til Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3

Tekniske spesifikasjoner

HodetelefontypeIn-ear, True Wireless
Aktiv støykanselleringJa
Frekvensområde5-21.000 Hz
Følsomhet107 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruksjonLukket
Bluetooth-versjonJa - 5.2 ( aptX, aptX Adaptive, AAC, SBC )

Anmeldelser


5.0
12 anmeldelser
5
12
4
0
3
0
2
0
1
0
Amirhossein
Tyskland
1/4/2024
Amirhossein
Tyskland
Elena
Tyskland
1/1/2024
Elena
Tyskland
Erik
Sverige
1/1/2024
Erik
Sverige
Jonas
Sverige
12/30/2023
Jonas
Sverige
Jürgen
Tyskland
12/30/2023

Meget gode kjøreegenskaper. Ladeetuiet gir et inntrykk av høy kvalitet og fungerer bra. Lyden er flott, og med det brede utvalget av tilbehør passer de i nesten alle ører

Jürgen
Tyskland

Anbefalte produkter