Hopp til innhold
2 190,-stk
Forventet på lager fredag 13. oktober 2023
 Oppleves i
God trådløs lyd for kresne ører. Her får du både en ordentlig hi-fi-opplevelse og maksimal komfort. Holder/lader medfølger.

Les mer:

Beskrivelse

Sennheiser RS 175 – trådløs, lukket over-ear hodetelefon med god og støyfri digital lydkvalitet

  • Høykvalitets, digital trådløs overføring av musikksignalet
  • God og støyfri hi-fi-lydkvalitet
  • Både optisk digital og analog lydinngang (ideell for bruk sammen med TV)
  • Medfølgende holder med ladefunksjon
  • Lukket konstruksjon for maksimal avskjerming mot støy fra omgivelsene
RS 175 er en trådløs hodetelefon med god og støyfri digital lydkvalitet. Her får du en ekte hi-fi-opplevelse, og du kan samtidig fritt bevege deg rundt i huset eller hagen uten å være hemmet av irriterende kabler. RS 175 er en lukket konstruksjon som gir deg maksimal avskjerming mot støy fra omgivelsene (og omvendt).

Du får høy komfort med lav vekt og myke, omsluttende øreklokker, og med Sennheisers avanserte, digitale transmissions-teknologi overføres musikken din trådløst i tapsfri CD-kvalitet. Det betyr at du slipper den irriterende bakgrunnsstøyen du ofte kan oppleve i FM-baserte løsninger.

Hvis du er den lykkelige eieren av et trådløst musikksystem – for eksempel Sonos CONNECT, HEOS Link, Bluesound Node 2 eller tilsvarende blir det enda bedre.Du kan nemlig koble hodetelefonens trådløse sender til din trådløse musikkspiller, og slik få tilgang til hele musikksamlingen din. Du kan til og med gjøre det digitalt via den optiske tilkoblingen. Det samme gjelder hvis du vil bruke RS 175 på TV-en din.*

Den medfølgende trådløse senderen fungerer også som holder til hodetelefonen, og den har selvfølgelig ladefunksjon, slik at dine RS 175 alltid er klare til dyst neste gang du vil høre musikk i trådløs toppkvalitet.

RS 175 fås i sort finish. Holder/ladestasjon er inkludert

* RS 175 støtter digital stereolyd (PCM) opp til 16-bit/48kHz. Flerkanalsformater som f.eks. Dolby Digital og DTS støttes ikke.

RS 175 – nyt musikken din i toppkvalitet med full frihet
Sennheiser RS 175 er utrolig enkel i hverdagen. Når du har koblet den trådløse senderen til anlegget ditt, så trenger du bare å trykke på et par knapper. Da sørger senderen selv for å opprette forbindelse til hodetelefonene én gang for alle. Med en rekkevidde på opp til 100 meter (avhengig av vegger m.m.) kan du helt ukomplisert nyte musikk og filmlyd i høy kvalitet, når og hvor du måtte ønske. Det er selvfølgelig volumkontroll på hodetelefonen, så du kan skru lyden opp og ned.*

I denne generasjonen har Sennheiser valgt å bruke deres egen sofistikerte og digitale 2,4 GHz overføringsteknologi. Dette er den samme teknologien som de også bruker i trådløse mikrofoner og mange andre produkter som har gjort Sennheiser til det naturlige førstevalget hos profesjonelle over hele verden. Sammenlignet med den tidligere Kleer-teknologien får du både bedre lydkvalitet, mindre støy og lengre rekkevidde med Sennheisers egen løsning.

RS 175 er utstyrt med to valgfrie EQ-innstillinger på holderen. Bass Boost fremhever bassen, noe som kan være nyttig på enkelte innspillinger. Virtual Surround gir en mer romlig lydkarakter som kan gi et ekstra piff til TV-lyden, for eksempel når du ser film eller sportssendinger.

* RS 175 støtter digital stereolyd (PCM) opp til 16-bit/48kHz. Flerkanalsformater som f.eks. Dolby Digital og DTS støttes ikke. Hvis TV-en din ikke kan konvertere digital multikanals filmlyd til PCM, kan du i stedet bruke den analoge tilkoblingen.

Tilbehør til Sennheiser RS 175

AudioQuest Forest Optisk kabel
AudioQuest Forest
Optisk kabel
598,- / stk
19

Tekniske spesifikasjoner

HodetelefontypeOver-ear
Aktiv støykanselleringNei
Frekvensområde17-22,000 Hz
Akustisk konstruksjonLukket
Avspilling via USBNei

Anmeldelser


4.9
10 anmeldelser
5
9
4
1
3
0
2
0
1
0
R.P.M.
Nederland
8/18/2023
R.P.M.
Nederland
Finn
Danmark
8/15/2023

Nå som det ikke alltid er mulig å høre musikken over de kjølige gulvhøyttalerne mine, noe som er optimalt for meg, har dette Sennheiser-hodetelefonsettet pent dekket behovet for å lytte til musikk. De låter veldig bra, spesielt effekten av å forsterke bassen. Jeg bruker dem mye når jeg nerder på datamaskinen om kvelden, så flyter jeg inn i musikken og slapper av. Prisen er helt skarp, og da er du fri for kabler, kan absolutt anbefales.

Finn
Danmark
Kerstin
Sverige
7/26/2023

Vi er veldig fornøyd med hodetelefonene og også med den gode servicen og hjelpen du har gitt oss.

Kerstin
Sverige
Ole
Danmark
7/15/2023
Ole
Danmark
Ronnie
Sverige
6/18/2023

Far er veldig fornøyd med disse. Enkel å bruke og fungerer bra for en 82-åring som har problemer med å høre TV-en

Ronnie
Sverige