Hopp til innhold
Sonos Port Musikkstreamer

SonosPortMusikkstreamer

Få musikkstreaming og et helt univers av herlige trådløse Sonos-muligheter på anlegget ditt eller et par aktive høyttalere. En ekte hi-fi-løsning!
stk4 498,-
Forventet på lager tirsdag 16. november 2021.
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

Sonos Port – smart og allsidig trådløs musikkstreamer med multirom til anlegget ditt eller aktive høyttalere

Sonos Port er en smart og brukervennlig trådløs musikkstreamer som er laget til å kobles på det nåværende anlegget ditt eller et par aktive høyttalere. Her får du alle de herlige trådløse mulighetene, inkludert multirom, uten at du trenger å skifte ut hele anlegget samtidig. En økonomisk og svært fleksibel løsning for deg som vil nyte den trådløse musikken din i ekte hi-fi-kvalitet.

Med full styring fra Sonos-appen, Apple AirPlay 2 og mulighet for stemmestyring har du de nyeste og beste mulighetene til å nyte favorittene dine hvor og når du måtte ønske. Det er også superenkelt å legge til trådløse høyttalere i andre rom. Her kan du fylle hele hjemmet ditt med trådløs musikk i en fei.

En praktisk detalj på Sonos Port er den integrerte 12V-triggeren. Hvis anlegget ditt også støtter denne funksjonen, så slår det seg automatisk på så snart du velger en sang på Sonos-appen. Da trenger du ikke å lete etter fjernkontrollen til anlegget for å høre på musikk, og dette er faktisk veldig behagelig i hverdagen. Anlegget slår seg også automatisk av sammen med Port, slik at du ikke trenger å tenke på unødvendig strømforbruk.

Sonos Port fås i sort finish. Dedikert RCA-kabel medfølger.

Mer info er på vei.

*Stemmestyring til Sonos vil bli tilgjengelig når Sonos og en stemmetjeneste lanseres sammen i din region.

Tekniske spesifikasjoner

FargebeskrivelseSort

Tilbehør til Sonos Port

Anbefalte produkter

Sonos Arc Soundbar høyttaler
Sonos Arc
Soundbar høyttaler
9 990,- / stk
Sonos Move Trådløs høyttaler med batteri
Sonos Move
Trådløs høyttaler med batteri
3 990,- / stk