Hopp til innhold

Du har sannsynligvis allerede tre av tingene du trenger til Sonos, nemlig en smarttelefon, et trådløst hjemmenettverk (wi-fi) og en streamingtjeneste for musikk (Spotify, TIDAL, YouSee Musik, Napster m.fl.). Da mangler du bare en trådløs Sonos-høyttaler og å installere Sonos-appen på smarttelefonen. I løpet av noen få minutter har du satt opp systemet, og så er alt klart. Musikken velger du i Sonos-appen, uansett om du vil høre radio over nettet eller spille musikk fra en streamingtjeneste.

54 produkter
Ace
Sonos Ace
Trådløs hodetelefon
5 470,- / Stk
Roam 2
Sonos Roam 2
Trådløs høyttaler med batteri
1 990,- / Stk

Sonos

Sonos er markedets suverent mest solgte og gjennomprøvde trådløse multiroms streaming-system. Alle kan lynraskt lære å bruke det og de fleste musikktjenester er fullt integrerte. I HiFi Klubben fører vi hele utvalget av Sonos høyttalere, og vi har mange års erfaring med systemet. Du velger selv om du skal ha et komplett system med det samme, eller om du vil starte med en enkelt Sonos høyttaler, som senere kan få selskap av flere. I HiFi Klubben får du topp rådgivning og tre års garanti på alt!

Få lekker lyd i alle rom med Sonos

Sonos er et trådløst lydsystem som er laget så det kan implementeres perfekt i alle rommene i huset. Det kan kanskje høres ut som uoverskuelig prosjekt å skulle installere et lydsystem i hele huset, men det er faktisk ganske enkelt. Hvis du har en smartmobil, en musikkstrømmetjeneste – for eksempel Spotify, TIDAL eller Music Freedom fra Telenor – og en Wi-Fi forbindelse, har du allerede kommet veldig langt. Det eneste du mangler, er en trådløs Sonos høyttaler og en app som du enkelt laster ned til mobiltelefonen din.

Så snart du er ferdig med å laste ned appen, kan du forbinde og deretter styre alt direkte fra den. Du navigerer altså direkte i Sonos-appen, uansett hvor du skal høre musikk, radio, podcast e.l. fra. Hele familien kan dessuten styre Sonos-systemet fra hver sin mobiltelefon.

Bygg et system i passende størrelse

Med det smarte Sonos multiroms-systemet velger du selv hvor mye, eller lite, du vil ha stående i de forskjellige rommene. Hvis du vil ha god lyd, men samtidig vil unngå å skulle ha et anlegg stående, kan du i stedet velge to trådløse Sonos høyttalere som sammen kan gi deg en bedre lydopplevelse, enn hvis du bare har en enkelt stående. 

Den løsningen kan riktignok aldri hamle opp med et ordentlig anlegg med ekte hi-fi høyttalere, så hvis du vil ha mest mulig ut av musikken, er det klart å foretrekke; for eksempel i stua, hvis det er der du primært lytter til musikk. Her kan du for eksempel velge et trådløst Sonos Amp minianlegg og et par gode høyttalere etter eget valg. Alternativt en Sonos Port musikkstreamer, som du kan koble til et eksisterende anlegg. I kjøkkenet, soverommet osv. kan du da velge mindre trådløse høyttalere, hvis du ikke vil ha et anlegg i alle rom. 

Sonos høyttalere kommer i mange forskjellige utforminger, så det er noe for enhver smak og enhver stilart. Hvis du er glad i diskrete løsninger, er de stilfulle Sonos innbyggingshøyttalerne sikkert noe for deg. Du kan også få andre diskrete høyttalere til å sette på en hylle, eller montere med et beslag på veggen eller i himlingen. 

Alt fra Sonos er populært, men særlig deres serie med trådløse høyttalere finnes i mange hjem. Serien består blant annet av modellene Move, PLAY:1 og PLAY:5, som er i forskjellige størrelser og til forskjellige formål. 

Avløseren til PLAY:1 er dog allerede på banen, i form av Sonos One SL, som byr på samme fantastiske teknologi og samme stilrene design. Du kan også få Sonos One (Gen 2) som minner om SL-modellen, men som har inkorporert stemmestyring, så du kan styre musikken enda enklere.

Det er altså mange valgmuligheter hos Sonos, og det er uten tvil også en løsning som passer inn hos deg.

Hvis du ikke har lyst til, eller ikke har et budsjett til å utstyre hele huset med Sonos høyttalere på en gang, kan du bygge ut løpende, så flere og flere rom kan fylles med lyd, etterhvert som det passer inn.

De mange forskjellige trådløse høyttalerne fra Sonos gir deg mulighet for å velge modeller som passer perfekt inn i det enkelte rom. Både når det kommer til størrelse, farge og design. Hvis du velger Sonos Move høyttaleren, får du også innebygget Bluetooth og batteri, så du kan ta med musikken ut i hagen eller på tur.

Gi TV-lyden din noe ekstra med Sonos

Kanskje er du allerede den lykkelige eier av en av våre OLED, QLED eller andre TV-er? Hvis du har en god TV, vil det være synd å ikke supplere med god lyd, så du kan få en komplett opplevelse når du ser filmer, serier, sport osv. 

Sonos Soundbar

Med en Sonos Soundbar – for eksempel Sonos Beam (Gen 2) eller Sonos Arc – får du god TV-lyd og en elegant høyttaler til å henge opp på et veggbeslag under fjernsynet. Den smale, avlange høyttaleren er pen å se på, og ikke iøynefallende, nettopp fordi den flukter med TV-en og dermed blir en naturlig del av skjermen. Hvis du ikke har en vegghengt TV, kan lydplanken i stedet settes på en hylle sammen med TV-en. 

Med de flate TV-skjermene i dag, kan ikke de innebygde høyttalerne leve opp til den sublime bildekvaliteten skjermene etterhvert mestrer. En god høyttalerløsning er derfor uunnværlig i våre øyne, og med en lydplanke har du økt kvaliteten vesentlig i forhold til de innebygde høyttalerne i TV-en.

Sonos surround sound

Vil du ha enda bedre lyd enn soundbaren kan gi deg, bør du overveie å få surround sound. Det er enkelt og liketil og gir deg en fantastisk lydopplevelse. 

Du skaper enkelt surround sound ved å tilføye to trådløse bakhøyttalere til din Sonos soundbar og eventuelt en trådløs subwoofer, så du også får med de dype basstonene. 

Med Sonos’ trådløse musikkunivers blir det ikke enklere å bygge din enklere hjemmekino – uten irriterende kabler og alt for mange store høyttalere. Det er faktisk enkelt, pent og helt fantastisk.

Uansett hvilken høyttalerløsning du velger til din TV, tilkobles de uten problemer og betjeningen er like enkel som alt annet fra Sonos. Ingen ekstra fjernbetjeninger å holde styr på, bare god lyd som lever opp til den gode bildekvaliteten på skjermen. Du får alt det smarte fra Sonos med i TV-høyttalerne, det vil si app-kontroll, trådløs multiroms-musikk og i noen modeller også stemmestyring – så blir det ikke enklere!

Kom innom i HiFi Klubben og finn den rette løsningen til deg

I HiFi Klubben liker vi virkelig Sonos! Vi har solgt produktene i lengre tid enn noen andre på markedet og kjenner derfor systemet like godt som vår egen bukselomme. Vår mangeårige erfaring gjør oss i stand til å veilede deg på beste vis, så kom innom i butikken hvis du overveier et Sonos multiroms-system til ditt hjem. 

Her kan vi i fellesskap sette sammen det riktige systemet til deg, så det både passer til dine behov, din stil og din økonomi. Et besøk i en fysisk butikk gir deg også et bedre overblikk over mulighetene dine, samtidig som du kan oppleve de forskjellige høyttalerne i virkeligheten, så du vet nøyaktig hvilket produkt du får med hjem. 

Internett er fint til å sjekke priser og eventuelle tilbud på forhånd, men vi anbefaler alltid at du kikker innom i en av våre butikker før du kjøper, så du er fullstendig sikker på at du får bygget det beste Sonos-systemet til deg og din bolig.