Hopp til innhold

SonyKD-49XG9005TV

Eksklusiv 4K/UHD-TV med overlegen bildekvalitet, Full Backlight LED og 4K X1 Extreme prosessor. En TV-opplevelse i luksusklassen!

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Sony KD-49XG9005 – 49” UHD/4K LED-TV med Full Backlight, X1 Extreme prosessor, eksklusiv metallfinish, doble tunere og Google Assistant stemmestyring

KD-49XG9005 er en ekskslusiv, high-end 4K-TV med overlegen bildekvalitet fra Sonys unike Triluminos LED-panel. Denne luksusmodellen er utstyrt med Full Backlight LED-bakbelysning og Local Dimming, som gir mulighet for en ultrapresis styring av lyset overalt på skjermen.

Du får også mulighet for å stemmestyre TV-en med Google Assistant hvis du har en separat smarthøyttaler (ekstrautstyr). Funksjonen er klar til bruk, så snart Google aktiverer den i Norge.

HDR-bildekvalitet og Android TV med Chromecast

KD-49XG9005 støtter HDR-standarden som med ekte HDR-materiale kan få ut hele potensialet i digital bildeteknologi. Den avanserte 4K X1 Extreme-prosessoren sørger for at også bildekilder med lavere oppløsning (HDTV, Blu-Ray m.m.) blir oppskalert og behandlet optimalt og intelligent. Android TV og Chromecast built-in gir deg en hel rekke nye og spennende Smart TV-funksjoner, og med doble TV-tunere og pause-/opptaksfunksjon via USB bestemmer du selv når du vil se favorittprogrammene dine.

OBS: På grunn av det ultraslanke designet er de innebygde stereohøyttalerne svært små, men de kan likevel klare vanlige, daglige formål som nyheter og lignende. HiFi Klubben anbefaler imidlertid å koble til en lydplanke, et sett aktive høyttalere eller et separat stereo- eller surroundanlegg. Så lyden kan leve opp til den flotte bildekvaliteten, når du f.eks. ser på film.

Høydepunkter

  • Triluminos-panel med Full Backlight LED og Local Dimming
  • 4K X1 Extreme prosessor
  • Eksklusivt metalldesign
  • Klar til stemmestyring (Google Assistant)
  • USB-opptaksfunksjon og doble TV-tunere

Videoer om Sony KD-49XG9005

Tekniske spesifikasjoner

Full / edge backlightFull Backlight
Game modeJa

Tilbehør til Sony KD-49XG9005

Anbefalte produkter