Hopp til innhold

SonyKD-65XF9005TV

4K-toppmodell i forrykende flott metalldesign. Avansert Full Backlight LED og 4K X1 Extreme prosessor gir deg TV-opplevelser i særklasse.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Sony KD-65XF9005 – 65” high-end UHD/4K LED-TV med Full Backlight LED, 4K X1 Extreme prosessor, HDR, eksklusiv metallfinish, doble tunere og Android TV med Chromecast built-in

KD-65XF9005 er en eksklusiv, high-end 4K-TV med suveren bildekvalitet fra Sonys unike Triluminos LED-panel. Denne toppmodellen er utstyrt med Full Backlight LED-bakbelysning som takket være Local Dimming gir mulighet for en ultrapresis styring av lyset overalt på skjermen. Her får du både høy lysstyrke og en kontrastgjengivelse som er tett på selv de beste OLED-TV-ene.

Den avanserte 4K X1 Extreme-prosessoren sørger for at også bildekilder med lavere oppløsning blir oppskalert og behandlet optimalt, slik at de fremstår best mulig på skjermen. Det er overraskende hvor mye ekstra kvalitet som kan bli vridd ut av for eksempel en vanlig Blu-ray- eller DVD-film på denne måten.

Android TV og Chromecast built-in gir deg en hel rekke nye og spennende Smart TV-funksjoner, og med doble TV-tunere og pause-/opptaksfunksjon via USB bestemmer du selv når du vil se favorittprogrammene dine.

OBS: De innebygde stereohøyttalerne er som følge av det slanke designet blitt meget små, men kan til nøds klare basale daglige formål som nyheter og lignende. HiFi Klubben anbefaler dog kraftig å koble til en lydplanke, et sett aktive høyttalere eller et separat stereo- eller surroundanlegg. Så lyden kan leve opp til den flotte bildekvaliteten, når du f.eks. ser på film.


Høydepunkter

  • Triluminos-panel med HDR, Full Backlight LED og Local Dimming
  • 4K X1 Extreme prosessor
  • Eksklusivt metalldesign
  • USB-opptaksfunksjon med doble TV-tunere
  • Android TV med Chromecast built-in

Videoer om Sony KD-65XF9005

Tekniske spesifikasjoner

Full / edge backlightFull Backlight

Tilbehør til Sony KD-65XF9005

AudioQuest Cinnamon Nettverkskabel
AudioQuest Cinnamon
Nettverkskabel
1 198,- / stk
3

Anbefalte produkter

Argon Audio FENRIS A4 Trådløs høyttaler - stereo
Argon Audio FENRIS A4
Trådløs høyttaler - stereo
3 998,- / par
62