Hopp til innhold
Sony WF-SP800N Trådløs in-ear hodetelefon

SonyWF-SP800NTrådløs in-ear hodetelefon (sett)

Nyt sport og trening med full trådløs frihet, ANC og god lyd i ørene. Med opptil 9 timers batteritid er du klar for alt.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Sony WF-SP800N – True Wireless trådløse in-ear-hodetelefoner med ANC til sport og trening

Sony WF-SP800N er elegante True Wireless in-ear-hodetelefoner med aktiv støyreduksjon (ANC), støv-, vann- og svetteavvisende design og en sikker passform. WF-SP800N er perfekt for deg som vil ha alle fordelene med ANC i et par 100% trådløse ørepropper som er designet for en aktiv livsstil med sport og trening.

Allsidig bruk gjennom hele dagen

Støyreduksjonen i WF-SP800N bruker avanserte smartteknologier som skreddersyr lyden presist etter aktivitetene dine. Med den tilhørende appen kan du optimalisere hodetelefonene til tog, bus, fly, kontor eller noe annet, og hodetelefonene finner selv ut om du befinner deg i den ene eller andre situasjonen.

Hvis du ønsker det, så kan du bruke bare én ørepropp. Det kan være praktisk hvis du for eksempel vil snakke i telefonen og samtidig høre hva som foregår rundt deg. Med 9 timers spilletid og ytterligere 9 timer tilgjengelig gjennom det medfølgende ladeetuiet er du sikret trådløs frihet og uforstyrret musikk i høy kvalitet hele dagen.

Sony WF-SP800N fås i sort finish. Matchende ladeetui medfølger.

Sony WF-SP800N Trådløs in-ear hodetelefon

Høydepunkter

  • 100% trådløse (True Wireless)
  • Aktiv støyreduksjon (ANC)
  • Støv-, vann- og svetteavvisende design
  • 9 timers spilletid + 9 timer med ladeetui
  • Dedikert Sony-app

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde12 Hz

Anbefalte produkter