Hopp til innhold
1 390,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Eksklusivt design, herlig hi-fi-lyd og alle fordelene med ANC i et par 100% trådløse ørepropper. Nyt full frihet på 1. klasse!

Les mer:

Beskrivelse

Sony WF-1000XM3 – True Wireless trådløse in-ear-hodetelefoner med fremragende lydkvalitet, lekker finish og avansert aktiv støyreduksjon (ANC)

 • Aktiv støyreduksjon / ANC
 • Opptil 24 timers spilletid (6 timer + 3 x 6 timer fra ladeetui)
 • Sikker og komfortabel passform med touch-styring på øreproppene
 • Intelligent ANC med automatisk tilpasning etter omgivelsene
 • Rask tilgang til stemmestyring (Google Assistant/Siri)
WF-1000XM3 er et par elegante True Wireless in-ear-hodetelefoner med aktiv støyreduksjon (ANC) i særklasse. Her får du både herlig hi-fi-lyd og alle fordelene med ANC i et par 100% trådløse ørepropper. WF-1000XM3 er laget for deg som vil ha den beste lyden, den beste funksjonaliteten og det flotteste designet. Og som vil ha det i et format som du alltid kan ha med deg i lomma. Med den smarte touch-styringen i tillegg skal du slite med å finne et par True Wireless-hodetelefoner som overgår disse.

Super funksjonalitet hele dagen
Støyreduksjonen i WF-1000XM3 bruker avanserte smartteknologier som skreddersyr lyden etter dine aktiviteter og preferanser. Med den tilhørende appen kan hodetelefonene tilpasses til tog, buss, fly, kontor eller andre situasjoner, og de finner selv ut om du befinner deg i den ene eller andre situasjonen. Hvis du ønsker det, så kan du også bruke bare én ørepropp, hvis du for eksempel vil snakke i telefonen og samtidig høre hva som foregår rundt deg.

Med 6 timers spilletid og ytterligere 3 x 6 timer tilgjengelig med det medfølgende ladeetuiet er du sikret trådløs frihet og uforstyrret musikk i høy kvalitet hele dagen.

WF-1000XM3 fås i sort eller sølv finish. Matchende ladeetui medfølger.

Ladeetui med 18 timers ekstra batteritid
Det innebygde batteriet i WF-1000XM3 kan levere opptil 6 timer med musikk på en full opplading. Ut over dette får du et elegant matchende ladeetui, der du både kan oppbevare og lade hodetelefonene. Med opptil 6 timers avspilling på en lading og ytterligere 18 timer fra ladeetuiet kan du bruke WF-1000XM3 hele dagen. Du kan lade etuiet og øreproppene samtidig, slik at du kan få strøm til 24 timers bruk med ANC i én lading.

Ladingen starter automatisk når du legger øreproppene i etuiet, og på bare 10 minutter kan du lade dem nok til 90 minutters spilletid. Dermed er det ingen fare for at du går tom for underholdning i timevis mens du venter på at øreproppene lades.   

Skreddersydd støyreduksjon til deg og omgivelsene dine
WF-1000XM3 bruker avanserte smart-teknologier for at du skal få en optimal lytteopplevelse uansett hvor du er. Hver ørepropp har doble innebygde ANC-mikrofoner som fanger opp støyen og sørger for optimal demping uten å legge en demper på lydkvaliteten samtidig. Systemet kan også merke forskjell på lyden i omgivelsene dine – for eksempel stemmer eller trafikkstøy – og automatisk tilpasse støyreduksjonen etter situasjonen, slik at du for eksempel fortsatt kan orientere deg i trafikken når du går på gata.

Med den tilhørende appen kan du skreddersy støyreduksjonen etter dine behov og bestemme selv i hvor stor grad du ønsker å stenge omgivelsene ute. Du kan til og med velge om du vil dempe all støy like mye, eller om du vil slippe stemmer mer gjennom. Dermed har du alle muligheter for å få perfekt funksjonalitet til dine behov, enten du er på toget eller sitter og jobber på kontoret.

Enkel og smart i daglig bruk
Selv om ANC er smart og avslappende, så kan det av og til være praktisk å høre hva som skjer rundt deg, for eksempel hvis personen bak kassa spør deg om noe. Med WF-1000XM3 trenger du bare å berøre den venstre øreproppen, så demper den musikken og slipper gjennom tale og bakgrunnslyd helt til du fjerner fingeren igjen og stillheten senker seg.

En annen smart funksjon er måten du kontrollerer avspillingen av lyd fra for eksempel smarttelefonen på. Den høyre ørepluggen på WF-1000XM3 er også touch-sensitiv, så du trenger bare å berøre den én eller flere ganger for å starte/stoppe musikken, skifte til et annet spor, besvare anrop eller aktivere stemmestyring (Google Assistant eller Apple Siri).

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Aktiv støyreduksjon / ANC
 • Opptil 24 timers spilletid (6 timer + 3 x 6 timer fra ladeetui)
 • Sikker og komfortabel passform
 • Touch-kontroll på øreproppene
 • Intelligent ANC med automatisk tilpasning etter omgivelser
 • Dedikert app til personlig tilpasning av lyd og funksjonalitet
 • Automatisk start/stopp av musikk
 • Ørepropper i forskjellige materialer og størrelser medfølger
 • Rask tilgang til stemmestyring ved berøring av ørepropper (Google Assistant/Siri)

Begrensninger

 • Ikke egnet til sport og trening
 • Støtter ikke Bluetooth aptX

Reviews

Videoer om Sony WF-1000XM3

Tilbehør til Sony WF-1000XM3

Tekniske spesifikasjoner

HodetelefontypeIn-ear, True Wireless
Aktiv støykanselleringJa
Frekvensområde20-20.000 Hz
Bluetooth-versjonJa - 5 ( Apple AAC )
Drivertype/-størrelse6 mm - Dynamic driver
Avspilling via USBNei

Anbefalte produkter

A-3
Trådløs in-ear hodetelefon
2 495,- / Sett