Hopp til innhold
Sony
Trådløs hodetelefon

Sony WH-1000XM3

2 290,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Heftig, trådløs kvalitetslyd og smart aktiv støyreduksjon (ANC). Superkomfortabelt og sammenleggbart design.

Les mer:

Beskrivelse

Sony WH-1000XM3 – stilige, trådløse hodetelefoner med fremragende lydkvalitet, smarte funksjoner og avansert aktiv støyreduksjon (ANC)

WH-1000XM3 er et par trådløse over-ear-hodetelefoner med aktiv støyreduksjon (ANC) i særklasse. Støyreduksjonen er støttet av avanserte smartteknologier som skreddersyr lyden til nettopp deg og dine aktiviteter.

WH-1000XM3 er ikke bare god på å fjerne lyd – den er også god på produsere lyd. Her får du lydprestasjoner med kraftig, dyp bass og et superfint og detaljert lydbilde. Den støtter også Bluetooth-formatene aptX, aptX HD og Apple AAC, noe som gjør det mulig å streame musikk i veldig nær fullverdig CD-kvalitet, enten du spiller fra Android eller iOS.

WH-1000XM3 fungerer i både aktiv og passiv modus. Batterilevetiden er på opptil 30 timer i aktiv modus (med Bluetooth og ANC aktivt), og når batteriet går tomt for strøm, kan du fortsatt lytte via den medfølgende kabelen, som på tradisjonelle hodetelefoner.

WH-1000XM3 er tilgjengelig i sort eller sølv finish. Bæreetui og adapter er inkludert.

OBS: Sony anbefaler at du alltid oppdaterer enhetene dine med den seneste programvaren. Varsler om programvareoppdateringer samt selve oppdateringen mottas i Sony Headphones Connect-appen som er tilgjengelig for gratis nedlastning i Google Play og i Apple App Store. 

Sony WH-1000XM3 – perfekt på reise med aktiv støyreduksjon (ANC)

WH-1000XM3 er utstyrt med lukkede og omsluttende øreputer (over-ear). Dette legger i seg selv en stor demper på støyen fra omgivelsene dine. Resten håndteres av den innebygde aktive støyreduksjonen (ANC), som kan dempe selv kraftig rumlende motorstøy til et absolutt minimum. De innebygde mikrofonene fanger opp og eliminerer hver sine frekvensområder og kan dermed minimere – og noen ganger til og med eliminere – ting som transportstøy fra for eksempel fly eller tog.

Går reisen med fly, så kan Bluetooth-mottakeren slås av om nødvendig, og du kan lytte videre med den avtagbare kabelen. Det følger med en reiseadapter, slik at du kan bruke hodetelefone på lydutgangen i flysetet, og du kan legge dem sammen, slik at de tar minst mulig plass i håndbagasjen.

Skreddersydd til deg og dine omgivelser

WH-1000XM3 bruker avanserte smartteknologier for å gi deg en best mulig lytteopplevelse, uansett hvor du befinner deg. Med en rask analyse av hodeformen din tilpasser den støyreduksjonen, slik at lyden er optimalisert til nettopp deg.

WH-1000XM3 har innebygde mikrofoner som kan gjenkjenne ulike typer støy fra omgivelsene dine, som for eksempel tale og trafikstøy. Den tilhørende appen lar deg skreddersy den innebygde støyreduksjonen etter dine behov, slik at du for eksempel kan dempe støyen fra trafikken, mens du fortsatt hører hva som blir sagt rundt deg.

Smarte tekniske løsninger

Hodetelefoner med aktiv støydemping kan noen ganger stenge ute så mye av omverdenen at du for eksempel ikke får med deg at medarbeideren bak kassen spør deg om noe. Sony har løst dette. Med WH-1000XM3 kan du bare legge hånden over den høyre ørekoppen, så demper den musikken og slipper inn all tale og bakgrunnsstøy helt til du tar vekk hånden igjen.

En annen nyttig funksjon er måten du kontrollerer avspillingen av lyd fra f.eks smarttelefonen. Den høyre ørekoppen på WH-1000XM3 er touch-sensitiv, slik at du bare trenger å swipe forover, bakover, eller trykke for å skifte spor eller besvare anrop.

Tilbehør til Sony WH-1000XM3

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde4-40.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruksjonLukket
Impedans passiv47 ohm
Bluetooth-versjonJa - 4.2 ( aptX, aptX HD, Apple AAC, LDAC, A2DP )
Avspilling via USBNei

Anbefalte produkter