Hopp til innhold

SonyWH-1000XM3Trådløs hodetelefon

Heftig, trådløs kvalitetslyd og smart aktiv støyreduksjon (ANC). Superkomfortabelt og sammenleggbart design.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Sony WH-1000XM3 – stilige, trådløse hodetelefoner med fremragende lydkvalitet, smarte funksjoner og avansert aktiv støyreduksjon (ANC)

WH-1000XM3 er et par trådløse over-ear-hodetelefoner med aktiv støyreduksjon (ANC) i særklasse. Støyreduksjonen er støttet av avanserte smartteknologier som skreddersyr lyden til nettopp deg og dine aktiviteter.

WH-1000XM3 er ikke bare god på å fjerne lyd – den er også god på produsere lyd. Her får du lydprestasjoner med kraftig, dyp bass og et superfint og detaljert lydbilde. Den støtter også Bluetooth-formatene aptX, aptX HD og Apple AAC, noe som gjør det mulig å streame musikk i veldig nær fullverdig CD-kvalitet, enten du spiller fra Android eller iOS.

WH-1000XM3 fungerer i både aktiv og passiv modus. Batterilevetiden er på opptil 30 timer i aktiv modus (med Bluetooth og ANC aktivt), og når batteriet går tomt for strøm, kan du fortsatt lytte via den medfølgende kabelen, som på tradisjonelle hodetelefoner.

WH-1000XM3 er tilgjengelig i sort eller sølv finish. Bæreetui og adapter er inkludert.

OBS: Sony anbefaler at du alltid oppdaterer enhetene dine med den seneste programvaren. Varsler om programvareoppdateringer samt selve oppdateringen mottas i Sony Headphones Connect-appen som er tilgjengelig for gratis nedlastning i Google Play og i Apple App Store. 

Test av Sony WH-1000XM3

Videoer om Sony WH-1000XM3

Tekniske spesifikasjoner

Akustisk konstruksjonLukket
Avspilling via USBNei
Bluetooth-versjonJa - 4.2 ( aptX, aptX HD, Apple AAC, LDAC, A2DP )
Frekvensområde4-40.000 Hz
Impedans passiv47 ohm
MikrofonJa

Tilbehør til Sony WH-1000XM3

Anbefalte produkter

DALI IO-6 Trådløs hodetelefon
DALI IO-6
Trådløs hodetelefon
3 198,- / 3 998,- / stk