Hopp til innhold
Sony
Trådløs hodetelefon

Sony WH-CH700N

1 290,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Komfortable trådløse hodetelefoner med aktiv støyreduksjon (ANC) og lang batteritid. Kan brukes med kabel for å spare batteri. Sammenleggbart design.

Les mer:

Beskrivelse

Sony WH-CN700N – trådløse hodetelefoner med overlegent lang batteritid, høy komfort og aktiv støyreduksjon (ANC)

  • Aktiv støyreduksjon (ANC)
  • Batteritid på helt opptil 35 timer med ANC aktivert
  • Store, komfortable øreputer
  • One-touch paring med NFC
  • Sammenleggbart design
WH-CN700N er trådløse hodetelefoner som gir deg aktiv støyreduksjon (ANC), høy komfort og lang batteritid til en overkommelig pris. Her kan du nyte musikk på selv de lengste reisene uten forstyrrelser fra omgivelsene.

WH-CN700N har store øreputer med høy komfort som gjør at du kan lytte i mange timer uten ubehag. Hodebåndet kan justeres i lengden for bedre passform, og ørekoppene er sammenleggbare, slik at hodetelefonene tar mindre plass i ryggsekken eller kofferten. Du kan enkelt styre både musikk og ANC-innstillinger med knappene på ørekoppen. Til lengre reiser kan du koble bruke den medfølgende lydkabelen og få helt opptil 50 timers spilletid med ANC aktivert.

Aktiv støyreduksjon stenger omgivelsene ute og håndterer alt fra flystøy til støyende byer, slik at du ikke trenger å konsentrere deg om annet enn musikken. Du kan også bruke de innebygde mikrofonene i ørerkoppene til telefonanrop eller til å styre smarttelefonen ved hjelp av stemmestyringsassistenten.

WH-H900N fås i sort, blå, eller grå finish. Lydkabel og mikro USB-ladekabel medfølger.

Tilbehør til Sony WH-CH700N

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde20-20.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruksjonLukket
Bluetooth-versjonJa - 4.1 ( aptX, aptX HD )