Hopp til innhold
Sony XR-55A95K OLED-TV

SonyXR-55A95KOLED-TV

55”high-end 4K QD-OLED TV med suveren bildekvalitet, 4K Cognitive XR-prosessor og eksklusiv metallfinish. En TV-toppmodell i verdensklasse!
Spar8 500,-
stk23 490,-
Før31 990,-
Forventet på lager onsdag 7. desember 2022
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

Sony XR-55A95K – 55” high-end UHD/4K QD-OLED TV med 4K Cognitive XR processor, ekstrem bildekvalitet og eksklusiv metallfinish

Sony XR-55A95K er en 55” high-end 4K OLED-toppmodell som kombinerer den nye QD-OLED-teknologien med Sonys fantastiske 4K Cognitive XR-prosessor. QD-OLED gir deg optimale farger og maksimal lysstyrke på samme tid, og det er en stor nyhet i OLED-universet. I kombinasjon med den avanserte prosessoren kan du se frem til en helt unik bildekvalitet med høy lysstyrke, fantastiske farger og en helt suveren kontrastgjengivelse med perfekt sortnivå.

Designet er i verdensklasse med elegant metallfinish på skjerm, bordstativ og fjernkontroll. Bordstativet kan presentere TV-en din på to måter avhengig av hvordan du snur den. I ‘One Slate’-posisjonen går skjermen helt ned til overflaten, slik at du får et helt rent utseende. Hvis du derimot ønsker å få skjermen så nær bakveggen som mulig, er det bare å bruke den omvendte ‘Wall Fit’-posisjonen. En virkelig smart designdetalj.

Smarte lydfunksjoner for surround og stemmestyring

Det innebygde høyttalersystemet til Sony XR-55A95K kan fungere som en senterhøyttaler i surround hvis det mates direkte fra surround-mottakeren. Det gir deg ekstra muligheter til å lage et enkelt og møbleringsvennlig surroundoppsett, men dog ikke med helt samme lydkvalitet som en dedikert senterhøyttaler.

Med eARC kan du overføre ukomprimert surroundlyd inkl. Dolby Atmos gjennom den tilkoblede HDMI-kabelen. For eksempel til en hjemmekino eller en matchende lydplanke som er laget for å gjengi Atmos høydeinformasjon i lyden. Du kan stemmestyre TV-en via Google Assistant og med den innebygde mikrofonen både i skjermen og i den elegante bakbelyste metallfjernkontrollen. Støtte for stemmestyring på ditt lokale språk avhenger av hva den enkelte tjeneste tilbyr.

Massevis av underholdning med Google TV

Sony XR-55A95K har integrert Google TV, som gir deg et hav av spennende Smart TV-funksjoner med mange underholdningsforslag skreddersydd for din personlige smak. Her får du en suveren fleksibel og komplett Smart TV-opplevelse, og med opptaksfunksjonen via USB kan du også selv bestemme når du vil se favorittsendingene dine fra tradisjonelle TV-kanaler.

Sonys beste TV kommer med Bravia Core, som i en begrenset periode vil gi deg gratis streaming av en lang rekke filmtitler (inkludert en håndfull premierefilmer) i uovertruffen teknisk kvalitet. Du får også en rekke andre funksjoner, behind-the-scenes innhold m.m. Du kan lese mer om Bravia Core på Sonys egen nettside.

Sony XR-55A95K fås i Titanium Black metallfinish. Bakbelyst premium fjernkontroll med metallfinish medfølger.

OBS: HiFi Klubben anbefaler alltid å koble til en lydplanke, et par aktive høyttalere eller et separat stereo- eller surroundanlegg til TV-en din, slik at lyden kan leve opp til den gode bildekvaliteten når du for eksempel ser på film.

Test av Sony XR-55A95K

Mer bilder av Sony XR-55A95K

Sony XR-55A95K OLED-TV

Høydepunkter

 • Ultraslankt XR Triluminos Max 4K QD-OLED bildepanel
 • 4K Cognitive XR processor / OLED XR Contrast Pro
 • Eksklusiv metallfinish, også på bakbelyst fjernkontroll
 • Svært høy lysstyrke til å være OLED-TV
 • Mange avanserte funksjoner for gaming

Vår
Ekspertvurdering

 • Ultraslankt XR Triluminos Max 4K QD-OLED bildepanel
 • 4K Cognitive XR processor / OLED XR Contrast Pro
 • Eksklusiv metallfinish, også på bakbelyst fjernkontroll
 • Integrert Acoustic Surface Audio+ lydsystem
 • Svært høy lysstyrke til å være OLED-TV
 • Mange avanserte funksjoner for gaming
 • Opptaksfunksjon med doble TV-tunere
 • Innebygget mikrofon for stemmestyring (Google Assistant)
 • Støtte for Dolby Vision

Tekniske spesifikasjoner

Bildeprosessor 4K Cognitive Processor XR
Full / edge backlightDirect-lit
Game modeJa
HDR-Formater Dolby Vision, HDR10, HLG
Oppløsning 4K Ultra HD
Skjermoppdatering 100 Hz
Skjermstørrelse 55"
Skjermteknologi OLED

Tilbehør til Sony XR-55A95K

Anbefalte produkter