HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

NAD D3020 v2 + B&W 606 Musikkanlegg med Bluetooth

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD D3020 v2 + B&W 606 Musikkanlegg med Bluetooth

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

NAD D3020 v2 + B&W 606 er et smart og superkompakt anlegg med fullblods hi-fi-lyd til både musikk og TV. Med Bluetooth kan du spille trådløs musikk rett fra smarttelefonen, og du får både digitale og analoge tilkoblinger, inkl. platespiller.

NAD D3020 v2 + B&W 606 – smart og superkompakt musikkanlegg med fullblods hi-fi-lyd og innebygget Bluetooth

  • Innebygget Bluetooth for trådløs musikkavspilling rett fra smarttelefon, nettbrett eller PC/Mac
  • Mye krefter og ekte hi-fi-lyd
  • Både digitale og analoge tilkoblinger
  • Dedikert inngang til platespiller
  • Meget egnet til TV-lyd

NAD D3020 v2 + B&W 606 er et smart og superkompakt stereoanlegg med fullblods hi-fi-lyd til både musikk og TV-lyd. Med Bluetooth kan du spille musikk trådløst rett fra smarttelefonen, uansett om du spiller fra din egen samling eller fra en streamingtjeneste som Spotify, TIDAL eller andre.

Du får fleksible tilkoblinger til både digitale og analoge lydkilder. Dette inkluderer en dedikert platespillerinngang, slik at du kan nyte vinylsamlingen din i høy kvalitet uten å måtte investere i en separat pickup-forforsterker. Sammen med de elegante og superkompakte 606-høyttalerne leverer D3020 v2 ekte hi-fi-lyd på et nivå du aldri kunne forventet fra en forsterker av denne beskjedne størrelsen.

Perfekt til TV-lyd i stereo
D3020 v2 er helt genial til å få superlyd i stereo fra TV-en din. Du kan koble til TV-lyden digitalt på den optiske inngangen. Forsterkeren slår seg automatisk på sammen med TV-en og slår seg av igjen etter et kvarters tid når du er ferdig med å se på TV.

Prikken over i-en er remote-lærefunksjonen til volum. Her leser du inn signalet fra TV-fjernkontrollen din én gang for alle, så kan du justere volumet fra denne uten å måtte fiske fram verken smarttelefon eller fjernkontrollen til forsterkeren. Kort sagt: Du får god TV-lyd på anlegget uten å måtte forholde deg til mer enn TV-en!

Avanserte kompakthøyttalere med stor lyd
De kompakte B&W 606-høyttalerne gir et imponerende fyldig og fint lydbilde til både musikk og film. Her får du fullblods hi-fi-lyd som du kan få plass til uten å dominere stua med høyttalere. Du kan plassere dem både i bokhylla, på veggen eller på par gode stativ, og høyttalerne fås i både lekker matt hvit og matt sort finish, slik at du kan matche dem til nettopp din innredning.

Les mer om NAD D3020 v2

Les mer om B&W 606

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.