HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Argon Audio TT-2 + Argon ALTO 4 ACTIVE Musikkanlegg med Bluetooth

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio TT-2 + Argon ALTO 4 ACTIVE Musikkanlegg med Bluetooth

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

TT-2 og ALTO 4 ACTIVE er et komplett musikkanlegg med all elektronikken bygget inn i høyttalerne. Nyt platesamlingen din helt uten ekstra apparater, og spill all verdens musikk trådløst fra smarttelefonen din via Bluetooth. Flere farger.

Argon TT-2 + ALTO 4 ACTIVE – komplett anlegg til både vinyl, trådløs musikk og TV-lyd

  • Hele anlegget, inkludert pickup-forforsterker, er bygget inn i høyttalerne
  • Trådløs musikkavspilling fra smarttelefoner m.m. med Bluetooth
  • Platespiller leveres klar til bruk med pickup (Ortofon OM5e)
  • Fjernkontroll medfølger
  • Volum kan også styres med TV-fjernkontroller fra Samsung og Sony

TT-2 og de aktive høyttalerne ALTO 4 ACTIVE er en genial løsning for deg som vil høre på vinyl uten å måtte bekymre deg over separate anlegg og andre tekniske komplikasjoner. Her er hele stasen bygget inn i høyttalerne, inkludert en kraftig stereoforsterker med dedikert platespillerinngang og Bluetooth.

Den enkle og solide hi-fi-platespilleren kommer klar til bruk med Ortofon-pickup, så du trenger ikke å gjøre annet enn å koble kabelen inn i platespillerinngangen. Du kan koble til TV-lyden i optimal digital kvalitet og styre volumet direkte med de fleste fjernkontroller fra Samsung og Sony.

Fra smarttelefonen kan du få trådløs musikk over Bluetooth, og du får ekstra innganger til andre lydkilder (CD-spiller, musikkstreamer eller noe annet).

Denne kombinasjonen gir deg kort sagt flere muligheter og bedre lyd enn mange tradisjonelle anlegg – og du slipper å måtte ha et helt anlegg stående! Hvor kult er ikke det?

OBS: Høyttalerkabel (til å koble sammen de to høyttalerne) kjøpes separat.

Les mer om Argon TT-2

Les mer om Argon ALTO 4 ACTIVE  

Anbefalt tilbehør

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.