HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Denon DRA-800H + DALI OBERON 3 Musikkanlegg

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon DRA-800H + DALI OBERON 3 Musikkanlegg

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

DRA-800H + DALI OBERON 3 er et kraftig stereosystem som gir deg alt du trenger for å nyte musikk i super hi-fi-kvalitet hjemme i stua. Med radio og smarte finesser som gir deg enkel betjening og nye muligheter. Flere finisher.

Denon DRA-800H + DALI OBERON 3 – kraftig stereosystem med 2 x 100 watt, DAB-radio, musikkstreaming, HEOS multirom, stemmestyring, inngang til platespiller og supergod hi-fi-lyd

  • God lydkvalitet og eksklusiv finish i aluminium
  • Integrert radio (DAB/FM/internett), platespillerinngang og utganger til to par høyttalere
  • Lettvinn tilkobling av TV og bildekilder samt styring av volum fra eksisterende TV-fjernkontroll
  • Trådløs HEOS multiromsstreaming for musikk, AirPlay 2, Spotify Connect og Bluetooth
  • Stemmestyring via Google Assistant og Amazon Alexa (avventer aktivering på norsk fra Denon)

DRA-800H + OBERON 3 er et kraftig stereosystem i full størrelse som gir deg mulighetene, lydkvaliteten og kraften fra et tradisjonelt stereoanlegg. Her får du det bare i moderne utgave med et hav av muligheter i tillegg. Dedikert inngang til platespiller, DAB-radio, trådløs musikkstreaming med HEOS multirom, stemmestyring – kort sagt alt du trenger i et moderne, fullstørrelses stereoanlegg i toppkvalitet.

HEOS – trådløs musikk i hele hjemmet
DRA-800H har integrert HEOS multirom som gir deg nesten uendelige muligheter for å streame musikk fra streamingtjenester og titusenvis av radiostasjoner fra Internett. Du kan fritt bygge ut med trådløse HEOS-høyttalere i alle andre rom i hjemmet ditt, og du styrer alt sammen fra HEOS-appen på smarttelefonen. Det er så enkelt at alle kan forstå seg på det – kom innom og opplev det hos HiFi Klubben! 

Les mer om HEOS her 

DALI OBERON 3 – kraftig allround kompakthøyttaler med overbevisende hi-fi-kvaliteter
OBERON 3 er en kraftig og svært god kompakthøyttaler som uten problemer kan fylle en vanlig stue med musikk eller filmlyd i virkelig god kvalitet. Det store 7” bass/mellomtone-elementet har membran i ekte trefiber og avansert SMC-magnetsystem for krystallklar mellomtone. Ultra-lettvektsdiskanten sørger for massevis av luft og detaljer i lyden.

DRA-800H fås i sølv eller sort aluminiumsfinish. OBERON 3 fås i sort ask, mørk valnøtt, lys eik eller matt hvit.

Les mer om Denon DRA-800H her
Les mer om DALI OBERON 3 her

OBS: Stemmestyring krever at du har en separat stemmestyringsenhet koblet på nettverket sammen med DRA-800H. Dette kan for eksempel være smarttelefonen din eller en separat stemmestyringshøyttaler, som kan fås for en billig penge.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.