Hopp til innhold
Takhøyttaler (par)

Bowers & Wilkins CCM7.3 S2

29 996,-par
Ny pris 47 996,-Spar 18 000,-
 Produktet står i HiFi Klubben Drammen
Kompromissløs hi-fi kan også komme fra en høyttaler som er diskret bygget inn i taket. En spennende løsning både til musikk og hjemmekino.

Les mer:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins CCM7.3 S2 – treveis takhøyttaler i high-end-klassen

  • Continuum FST-mellomtone og Aerofoil basselementer
  • Fremragende lyd både i stereo og som frontkanaler i gode surroundsystemer
  • Godt alternativ hvis glass, betong eller annet forhindrer innbygging i vegg
  • Enkel og sikker montering uten verktøy med QuickDogs-systemet
  • Integrert backbox

CCM7.3 S2 er en ekte audiofil treveis takhøyttaler som kan tilfredsstille selv svært kresne ører. Her får du de beste løsningene fra B&Ws eksklusive 700-serie, bare omgjort til en innbyggingsløsning: Carbon Dome diskant, hele to 5” Aerofoil basselementer og B&Ws unike Continuum FST-mellomtone.

Uansett om det er snakk om musikk eller filmlyd, så vil CCM7.3 S2 gi deg prestasjoner og kraft som uten problemer kan hamle opp med mange gode høyttalere i tradisjonelt design. Hvis du vil ha innbyggingslyd i absolutt toppkvalitet overalt i huset, så vil CCM7.3 S2 være den opplagte løsningen mange steder. Du kan for eksempel montere den i taket over spisebordet eller på soverommet og glede deg i årevis over den enestående rene, luftige og dynamiske lyden.

Audiofil filmlyd i taket

Med den unike 45 graders vinklingen av elementene har du en reell mulighet for å bygge en komplett, høykvalitets hjemmekino med utelukkende skjulte takhøyttalere. Den spesielle vinklingen gjør at lydbildet oppleves som om det ligger i ørehøyde, selv om høyttalerne er montert i taket. Et perfekt alternativ hvis betong, glass eller andre hindringer gjør det umulig å bygge inn høyttalere i veggen. Og hvis du uansett skal gjennom arbeidet med å planlegge og iverksette en innbyggingsløsning, hvorfor ikke få det maksimale ut av det?

OBS: CCM7.3 S2 bruker nøyaktig de samme monteringshullene som den tidligere versjonen av CCM7.3. Du kan derfor raskt og enkelt oppgradere til den hørbart bedre S2-lyden uten problemer hvis du skulle ønske det.

Se artikkelen ”Når skal jeg bruke en backbox?”

Tekniske tegninger kan downloades her

Eksklusive Bowers & Wilkins-løsninger gir lyd i særklasse

CCM7.3 S2 har løsninger som ligger langt foran mange tradisjonelle høyttalere. En rekke av de tekniske løsningene fra B&Ws eksklusive 700-serie er direkte overført til CI700-serien, og det er derfor ikke så rart at du får en lydkvalitet som er helt i særklasse, til tross for at høyttalerne er skjult i vegger og tak.

Den virkelige stjernen i CCM7.3 S2 er den ”kantløse” FST-mellomtonen med membran i vevd Continuum. Denne løsningen ble opprinnelig utviklet til den kompromissløse 800-serien, og den sikrer en krystallklar gjengivelse av stemmer og instrumenter.

De to 5” basselementene bruker den samme ultralette og ultrastive Aerofoil-membranen som du finner i de store treveis-modellene fra 700-serien. Og den avanserte Carbon Dome-diskanten leverer et detaljnivå og en musikalitet som de færreste konkurrentene kommer i nærheten av.

Full kontroll med backbox

Den integrerte backboxen er avstivet etter B&Ws eksklusive Matrix-konsept som eliminerer ”kabinettlyd”. B&W har valgt å bruge backbox på CCM7.3 S2 for å få helt optimal klang og eliminere den uforutsigbare innflytelsen fra rommet bakenfor høyttaleren. Dette betyr samtidig at du uten problemer kan montere høyttaleren i ethvert tak som tillater den dype backboxen.

Tekniske spesifikasjoner

Impedans8 ohm
Frekvensområde (-3dB)55-28.000 Hz
Frekvensområde (-6dB)52-33.000 Hz
Følsomhet90 dB