HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Argon Audio Tablettes Høyttaler/tilbehør

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /sett
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Tablettes Høyttaler/tilbehør

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} sett

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Argon Tablettes er små skiver som plasseres mellom høyttalerspikes og gulv. Dette gir deg et seriøst og stabilt høyttaleroppsett med et minimum av lydforringende vibrasjoner, og du unngår samtidig riper og hull i gulvet. Sett med 8 stk.

Argon Tablettes – beskytt gulvet ditt mot høyttalerspikes uten å miste lydfordelene

Tablettes er små, smarte metalskiver som er laget for å legges under dine høyttalerspikes. På denne måten får du alle de lydmessige fordelene med spikes uten å lage hull eller riper i gulvet.

Spikes plasseres typisk under gulvhøyttalere, og de skaper en helt stabil kobling mellom høyttaler og gulv. Dette reduserer kabinettvibrasjoner, slik at høyttaleren spiller en markant strammere og mer presis bass, samtidig som det gir klarhet og detaljer i mellomtone og diskant. Spikes reduserer også vibrasjoner ned i gulvet, slik at du både får bedre lyd og færre klager fra naboene.

Argon Tablettes fås i pakker på 8 stk. i sort finish.

Tekniske spesifikasjoner

  • Lakkert stål
  • Mål: Ø 20 x 4 mm
  • Leveres i sett med 8 stk.
  • Farge: sort

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning