HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bowers & Wilkins T7 Case Reiseetui

{{product.price}} /stk
Bowers & Wilkins T7 Case Reiseetui

Bilder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

T7 Case er et elegant reiseetui til Bluetooth-høyttaleren B&W T7. Innsiden er formet nøyaktig etter målene på høyttaleren, og etuiet kan lukkes med glidelås, slik at den musikalske reisekameraten din beskyttes godt mot skitt og skrammer.

B&W T7 Case – elegant reiseetui til din T7

T7 Case er et elegant reiseetui til B&W T7. Innsiden er formet nøyaktig etter målene på T7-høyttaleren, og etuiet kan lukkes med glidelås, slik at den musikalske reisekameraten din beskyttes godt mot både skitt og skrammer.

Byggekvaliteten er av samme høye standard som selve høyttaleren, og utsiden er dessuten dekorert med det samme Micro Matrix-mønsteret som preger det indre gitteret i T7.

T7 Case fås i sort finish.

Tekniske spesifikasjoner

  • Spesialdesignet reiseetui til B&W T7
  • Glidelås på hovedlommen
  • Farge: Sort

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her