HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

DALI FAZON MIKRO Høyttalerstativ

{{product.price}} /par
DALI FAZON MIKRO Høyttalerstativ

Bilder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} par

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

FAZON MIKRO høyttalerstativ er et flott gulvstativ som gjør det mulig å plassere FAZON MIKRO-høyttalerne dine fritt i stuen. Perfekt til f.eks. hjemmekinoen. Du kan elegant skjule høyttalerkabelen i søylen på stativet. Sort eller hvit.

DALI FAZON MIKRO høyttalerstativ – gulvstativ for optimal plassering av din FAZON MIKRO

FAZON MIKRO høyttalerstativ er et flott gulvstativ som du kan bruke til å plassere FAZON MIKRO-høyttalerne dine fritt i stuen. En elegant løsning hvis du for eksempel bruker høyttalerne som front- eller bakhøyttalere i hjemmekinoen og ikke har mulighet til å henge dem opp på veggen eller plassere dem på en hylle. Du kan skjule kabelen i søylen på stativet, slik at du slipper synet av en dinglende høyttalerkabel.

DALI FAZON MIKRO høyttalerstativ selges enkeltvis og fås i sort eller hvit finish.

Tekniske spesifikasjoner

  • Materiale: Aluminium
  • Høyde: 1 meter
  • Vekt: 3,8 kg
  • Farge: Sort eller hvit

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her