HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

NAD AM230 MDC-innstikksmodul

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD AM230 MDC-innstikksmodul

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

AM230 er en Dolby Atmos MDC-innstikksmodul til en rekke hjemmekinoreceivere og forsterkere fra NAD. Opplev storslått og realistisk filmlyd i tre dimensjoner med 5.1 kanaler pluss 2 takhøyttalere eller helt opptil 7.1.4 med ekstra effekttrinn.

NAD AM230 – Dolby Atmos MDC-innstikksmodul til NAD hjemmekinoreceivere og -forsterkere

 • Gir Dolby Atmos-støtte på en rekke eksisterende hjemmekinoreceivere og forsterkere fra NAD
 • DTS:X-støtte (med senere oppgradering)
 • Dirac Live LE digital romkorreksjon**
 • Kan håndtere Atmos-oppsett med opptil 5.1.2 kanaler (7.1.4 med eksternt effekttrinn)
 • Audiofile 24-bit/192kHz D/A-konvertere i alle kanaler 

AM230 er en Dolby Atmos MDC-innstikksmodul til en rekke MDC-oppbygde hjemmekinoreceivere og -forsterkere fra NAD. Med denne modulen kan du oppgradere hjemmekinoen din til toppmoderne, storslått og realistisk filmlyd i tre dimensjoner med 2 takhøyttalere eller helt opptil 7.1.4 kanaler med ekstra effekttrinn. For eksempel NADs egen CI940.

Med denne modulen beviser NAD enda en gang at MDC-konseptet deres er levende og bærekraftig, og at det er en trygg investering å kjøpe en hjemmekinoreceiver eller surroundforsterker med den grunnleggende kraften og lydkvaliteten på plass. Videre kan man oppgradere med nye teknologier i takt med at de blir utviklet.

Dirac Live romkorreksjon og nye tilkoblinger
I tillegg til Dolby Atmos og DTS:X (senere oppdatering) inkluderer AM230 også en Light-versjon av Dirac Live-systemet for digital romkorreksjon. Med en medfølgende målemikrofon og PC-en din kan du måle lydresponsen i 9 forskjellige posisjoner i lytterommet før systemet kompenserer for feil som måtte oppstå i sammspillet mellom lyden og rommet. Dette kan for eksempel være bassresonanser eller for skarp lyd i høyere frekvensområder.

Dirac Live kan gi en markant forbedring av surroundlyden, og systemet er globalt anerkjent for sine gode audiofile kvaliteter, noe som har gjort det svært populært i kinoer, lydstudioer, luksusbiler og andre krevende sammenhenger. Den medfølgende Light-versjonen korrigerer lyden i området 20-500 Hz, der hvor de fleste problemene normalt finnes. Hvis du ønsker en fullvedig versjon, så kan den kjøpes separat fra Dirac.

Vær oppmerksom på at Dirac Live erstatter Audyssey-systemet i den eldre modulen din. De digitale lydtilkoblingene (optisk/coaxial) i den eksisterende modulen erstattes også, så du i alt får 2 x optiske og 2 x coaxiale lydinnganger.

AM230 er et softwarebasert produkt, og flere funksjoner kan derfor bli lagt til senere. DTS:X-støtte vil bli lagt til senere gjennom en software-oppgradering (inkludert i prisen).

OBS: AM230 krever samtidig montering av NADs oppgraderte HDMI-modul. Avhengig av forsterkeren/receiveren din må du bruke enten VM130 eller VM300-modulen. Montering av MDC-moduler kan gjøres i en av Hi-Fi Klubbens butikker og er inkludert i prisen. Kontakt din nærmeste butikk for kjøp og info.

Tekniske spesifikasjoner

 • Dolby Atmos MDC-innstikksmodul til NAD hjemmekinoreceivere og -forsterkere
 • Passer til T757, T765, T775, T777, T785, T787, T185, T187, alle versjoner
 • Surroundformater: Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital, DTS:X*, DTS HD Master Audio m.fl.
 • Dirac Live LE digital romkorreksjon
 • Auto-setup*
 • Lydoppløsning på opptil 24-bit/192kHz
 • Digital lyd inn: 2 x optisk / 2 x coaxial
 • Mulige Atmos-konfigurasjoner: opptil 7.1.4 (med eksterne effekttrinn), opptil 5.1.2 (med receiverens innebygde forsterkerkanaler)
 • Montering gjøres i en Hi-Fi Klubben-butikk (inkludert i prisen)
 • * Senere software-oppgradering (inkludert i prisen)
 • ** Dirac Live er kun tilgjengelig på følgende modeller: NAD T758V3, NAD T777V3 og NAD M17V2

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.