Hopp til innhold
Et komplett hi-fi-møbel med anlegg gir deg alt du trenger for å fylle rommet med lyd, uten at du må se på apparater og kabler.

Skjul anlegget i et smart
lydmøbel
Roar forklarer

Et elegant lydmøbel er den perfekte løsningen hvis du vil skjule anlegg og høyttalere, men ikke vil bygge inn ting i vegger eller tak. Velg en løsning som er klar til bruk, eller sett sammen ditt eget system.

Lydmøbler
for ethvert behov

Det finnes utallige muligheter for å kombinere møbler og hi-fi. På denne siden kan du se noen eksempler på kjøreklare hi-fi møbler med anlegg og høyttalere. Vi står selvfølgelig klare med råd og veiledning dersom du trenger en annen kombinasjon eller om du er i tvil om noe. Dersom du ikke ønsker å sette opp møbler og anlegg selv, kan vi også gjøre det hjemme hos deg mot et pristillegg.

Tre elegante
møbelsystemer
Lemus, clic og unnu

Lemus HOME-kolleksjonen er velbygde musikkmøbler med et komplett hi-fi-anlegg innebygd fra starten. Lemus er for deg som ønsker et kjøreklart anlegg uten å måtte bekymre deg for montering av forsterkere og høyttalere. Du trenger bare å koble til TV-en eller velge musikk på telefonen – så strømmer den gode lyden ut i stua.

Møblene fra clic og unnu er en individuell og fleksibel løsning, hvor du kan sette sammen møbler og systemer for dine personlige behov. Alternativt kan du velge en av våre ferdige løsninger. Møblene er designet for ekte hi-fi, slik at du enkelt kan skjule alt ditt tekniske utstyr bak dører, eller vise det frem hvis du foretrekker det. Både de eksklusive clic-møblene og de rimeligere søstermodellene fra unnu finnes i mange størrelser og farger. Du velger selv tilbehør som dører, skuffer, hyller, hjul, føtter m.m.

Både Lemus, clic og unnu har en genial detalj til felles, nemlig de elegante stoffdørene, som slipper både lyd og fjernkontrollsignaler fritt igjennom. Dette betyr at du kan skjule alt utstyret og bare nyte den gode lyden mens du kontrollerer alt fra favorittplassen i sofaen.

Sett sammen dine egne
lydmøbler

De elegante hi-fi-møblene fra clic og unnu er en individuell og fleksibel løsning hvor du selv kan sette sammen møblene slik at de matcher anlegget og interiøret ditt.
Les mer her