Hopp til innhold

UNNU er møbelet for deg som vil ha i pose og sekk

GJEM ANLEGGET
IKKE GODLYDEN

Vi har sett oss grundig lei på alt-i-ett-produkter og møbler med innebygde anlegg som låter sånn helt ålreit. Derfor presenterer vi her en løsning som du kan konfigurere selv, oppgradere når det passer deg og ikke minst, som låter akkurat som du vil!

UNNU er en dansk produsent av kvalitetsmøbler med en del nyskapende tanker rundt både møbeldesign og hi-fi. De har sett seg grundig lei på at møbler uten plass til verken forsterkere, høyttalere og knapt nok TV-dekodere selges som hi-fi-møbler. Og nettopp derfor lager de hi-fi-møbler i ordets rette forstand – med UNNUs møbler kan du gjemme hele oppsettet inne i møbelet!

Tilpass møbelet selv

UNNU er modulbasert, slik at du selv kan velge om du ønsker stoffdører som slipper gjennom både lyd og fjernkontrollsignaler, tredører, skuffer eller hyller. Bredden på møbelet tilpasser du ved å velge én eller flere moduler slik at den totale bredden passer deg. Og farger på dører, skuffer og møbel kombineres selvfølgelig fritt.

En av årets store nyheter er UNNU 130S v2, et smalt, nydelig møbel med plass til et par skikkelig høyttalere, en liten forsterker og en TV-dekoder. TV-en setter du oppå, eller henger på veggen.

Velg det anlegget du har lyst på

Mennesker har forskjellige behov og preferanser når det kommer til lyd. Vi supernerdene i Hi-Fi Klubben bruker gjerne et par månedslønner på hi-fi, samtidig som vi forstår at andre har litt mer sobre behov. Det behovet vi alle har felles, er behovet for å vite at vi har gjort en god investering, som vil vare i mange år. Og med dagens enormt raske utvikling på teknologifronten, vil vi påstå at et møbel med ferdig innebygget anlegg som ikke kan oppgraderes, ikke er en god investering.

Et møbel der anlegget inni kan skaleres etter dine behov, og så oppgraderes i takt med utvikling eller økende musikkinteresse, derimot. Dét er fornuftig. Og i en av UNNUs mange møbelkombinasjoner, kan du få akkurat den lyden du ønsker. Om du vil kan du til og med få størsteparten av en hjemmekino inni der!