Hopp til innhold

Få et elegant interiør med et ekte hi-fi-møbel

GJEM ANLEGGET
IKKE GODLYDEN

De geniale hi-fi-møblene fra unnu og clic lar deg bestemme helt selv hva som skal stå fritt fremme, og hva som skal gjemmes unna. Dermed gir du både anlegget og stua alle sjanser til å vise seg fra deres beste side.

Med de danskproduserte hi-fi-møblene fra unnu og clic blir du ikke lenger hindret i å skaffe deg drømmeanlegget ditt bare fordi du eller partneren din ikke har lyst til å måtte se på elektronikk og høyttalere i stua. Her kan du nemlig skjule hele anlegget – inkludert et par mellomstore høyttalere og en subwoofer – bak geniale og elegante stoffdører som tillater passasje av både lyd og signaler fra fjernkontrollen. Ren win-win for alle parter, og boliginnredningen din vil sette stor pris på det.

Tilpass møbelet etter nettopp dine behov

Moduloppbyggingen av unnu og clic gir deg et hav av muligheter for å sette sammen den løsningen som passer nøyaktig ditt behov. Hvis du for eksempel trenger et møbel i fire seksjoners bredde, kan du velge mellom 2+2 eller 3+1. Det følger med en flyttbar hylle til hver seksjon, og videre kan du kjøpe skuffer, dører, føtter og annet tilbehør separat. Møblene er dimensjonert til seriøst hi-fi-utstyr i standard 43 cm bredde, så du har god plass til både apparater og tilhørende kabler.

Skikkelig rådgiving, alltid!

Book et gratis møte

Trenger du hjelp til løsninger og gode anbefalinger, kan du booke et møte med oss. Helt gratis og uforpliktende.

Kompakt anlegg i kompakt møbel – den ultimate TV-lydplanken

Hvis du har et lite anlegg eller ønsker å plassere en lydplanke under TV-en din, så kan du også få kompakte møbler som er spesielt designet til nettopp dette formålet. Her har du en virkelig smart mulighet til å kombinere deg frem til en ekte hi-fi-løsning som ikke tar særlig mer plass enn en lydplanke, men som gir deg lyd på et dramatisk høyere kvalitetsnivå.

To systemer med kvalitet og luksus

Både unnu og clic bygger på samme grunnprinsipp med moduler og tilbehør. Den store forskjellen ligger i finishen, der unnu er basisversjonen og clic er luksusutgaven. Begge systemene er laget i lakkert MDF-plate, et svært sterkt og stivt materiale som også er ofte brukt til f.eks. høyttalerkabinetter. Med MDF kan du trygt plassere en stor TV midt på topplaten uten å være nervøs for at den bøyer seg.

Møblene fra clic er eksklusivt laget til minste detalj. Her er det brukt supersolid 22 mm MDF som er foldet ut fra én plate som plugges og limes sammen. Til forskjell fra unnu er frontene på platene elegant avsluttet i en skrå vinkel, og velger du en utgave i ekte trefiner, vil du se at sammenføyingene også svært imponerende. Her er fineren nemlig på raffinert vis brettet rundt kantene og gjæret sammen med platen.

Når du har sendt bestillingen din, monterer clic ditt personlige hi-fi-møbel for hånd, slik at du får levert et helt ferdig og kvalitetskontrollert produkt av høyeste standard. Alt du trenger å forholde deg til er montering av eventuelle bein eller festing på vegg. Med unnu mottar du grunnmøbelet ferdigmontert, og det valgte tilbehøret monterer du selv (veggfester, dører, skuffer, hjul m.m.).

Kom innom HiFi Klubben, og opplev de geniale mulighetene med et ordentlig hi-fi-møbel!

Relaterte artikler