Hopp til innhold

Van Den HulMC-SILVER IT Mk III BalancedSignalkabel (par)

Opplev uhørt åpenhet og musikalitet fra high-end-anlegget ditt. Denne forsølvede kabelen med Teflon-isolering gir deg den ultimate forbindelsen.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

MC-SILVER-serien fra Van den Hul har siden introduksjonen i 1982 vært nesten legendarisk blant audiofile og musikkelskere verden over. Disse eksklusive signalkablene har som ingen andre klart å sette nye standarder for åpenhet og musikalitet, selv i de aller mest kritiske high-end-sammenhenger.
 
MC-SILVER IT Mk III Balanced kombinerer all Van den Huls kunnskap innen metall-teknologi, og er et helt opplagt valg hvis du har high-end-komponenter med balansert signalvei, f.eks. fra Classé. Denne kabelen kan forløse hele potensialet i et state-of-the-art-anlegg, uten samtidig å legge til uønskede betoninger eller farginger. Faktisk er lyden så ren, nøytral og frigjort at du i en direkte sammenligning kan høre hvordan mange andre av markedets high-end-kabler påvirker klangen i den ene eller andre retningen. Så selv om MC-SILVER IT Mk III Balanced koster en del penger, får du verdi for hver eneste krone. En definitiv investering, som du vil glede deg over mange år fremover.
 
Både balansert og ubalansert
MC-SILVER IT Mk III Balanced er en balansert konstruksjon med to signalledere pluss skjerm. I Phono/RCA-versjonen brukes de to lederne til henholdsvis signal og returleder, mens skjermingen går til jord på signalkilden (denne enden er markert på kabelen). Van den Hul anser dette prinsippet for å være lydmessig bedre enn å bruke begge lederne til signal og skjermingen som returleder. I den balanserte versjonen med Neutrik XLR-plugger får du full utnyttelse av kabelens balanserte konstruksjon, og støy og forstyrrelser får ikke mulighet til å forurense din musikalske opplevelse.

Enestående materialer og kunnskaper
MC-SILVER IT Mk III Balanced er en dobbelt skjermet balansert triaxial-konstruksjon, hvor lederne består av et antall individuelle ledere av ekstremt rent Matched Crystal (MC) OFC-kobber. Disse enkeltlederne er laget med en svært avansert ekstruderingsprosess, hvor det samtidig legges et tykt lag ekstremt rent MC-sølv på kobberet. I motsetning til den elektrolytiske prosessen som vanligvis brukes for å forsølve kabler, er det her ingen rester av kjemiske urenheter i sølvet som med tiden vil kunne angripe metallet. I tillegg til å beskytte kobberet, bidrar også forsølvingen til å optimalisere signaloverføringen.

Rundt senterlederen ligger flere lag med ekstremt rent og tapsfritt teflon, som igjen er omgitt av et lag tvinnet sølvfolie. Hovedskjermingen er laget av forsølvet OFC-kobbervev, mens den ytre isoleringen er basert på Van den Huls eget HULLIFLEX EHD-materiale. Denne spesielle HULLIFLEX-utgaven er så dyr at den kun brukes i Van den Huls mest eksklusive kabler. Den transparente røde finishen er samtidig en perfekt match til high-end-høyttalerkablene The NOVA og The SUPER NOVA.

MC-SILVER IT MK III Balanced leveres i RCA- eller XLR-stereosett i 1 meters lengde. Andre lengder kan leveres på bestilling. Vær oppmerksom på at prisen, pga. de dyre materialene, avhenger veldig av lengden. Du kan derfor spare en del penger hvis du klarer deg med et kortere strekk. Spør oss i Hi-Fi Klubben.

Van den Hul – en levende legende fra Nederland
Helt siden hollandske A.J. van den Hul startet sin virksomhet i 1980, har van den Hul-navnet hatt kultstatus blant både brukere og anmeldere over hele verden. En imponerende rekke nyskapende ideer og state-of-the-art teknologi har ført med seg så mange priser og hedersbevis at de i dag henger lag på lag på veggene inne i fabrikken. Alle van den Hul-produkter har en ubrutt europeisk fullblods stamtavle i ryggen, og de er fødte klassikere – skapt for å formidle lyd eller bilde så perfekt som mulig uten å legge til noe selv. Kompromissløs high-end filosofi i en nøtteskall!

Med van den Hul får du valuta for hver en krone uansett prisklasse. Hvis et av produktene deres koster mye, betaler du for materialene og den tekniske konstruksjonen – ikke for kule farger og tomt prat. Den ekstremt gjennomtenkte filosofien gjennomsyrer hele virksomheten, og avspeiles også i deres miljøbevisste profil, der de legger stor vekt på å minimere energiforbruket i tillegg til å bruke færrest mulig skadelige stoffer som for eksempel pvc. Vi er stolte over å forhandle van den Hul i Hi-Fi Klubben – og du kan være stolt over å eie produktene deres!