HiFi Klubben

Hopp til innhold
Tilbudstorget Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Argon Audio

Argon Audio er Hi-Fi Klubbens eget merke, som alltid gir deg enormt med valuta for pengene. Med Argon Audio på banen er det ingen unnskyldning for å la dårlige produkter og dårlig lyd forurense hverdagen din!

  • Langt bedre enn no-name-løsninger
  • Suveren kvalitet til prisen
  • Gjennomtenkt design
  • Gjennomtestet av Hi-Fi Klubben
  • Kabler, tilbehør og hi-fi-komponenter

Hi-Fi Klubbens eget merke

I dag finnes det et svimlende antall elektronikkprodusenter i det fjerne østen, inkludert en liten håndfull som er i stand til å levere produkter av meget høy kvalitet til meget lave priser. Hi-Fi Klubbens erfarne innkjøpere har i mange år gjennomsøkt markedet og har gradvis funnet de leverandørene som kan oppfylle våre krav til spesifikasjoner og byggekvalitet og dermed gjøre seg fortjent til navnet Argon Audio.

Fintunet til dine behov og din smak

I mange tilfeller er det Hi-Fi Klubben selv som står bak både design og teknisk konstruksjon på Argon Audio-produktene. Dette gjelder for eksempel våre prisvinnende, og utrolig populære, DAB-radioer. fordi vi har full kontroll over hele prosessen, kan vi gi produktene akkurat de funksjonene som er relevante, og vi kan fintune lyden optimalt. Det vil du sette pris på når musikken starter.

Enestående valuta for pengene

I kraft av det høye antallet enheter og de lave produksjonskostnadene i det fjerne østen kan vi selge Argon Audio til en utrolig lav pris. Hvis du vil ha et ekte kvalitetsprodukt, men ikke ønsker å bruke mer enn høyst nødvendig, er du alltid i gode hender med Argon Audio – ellers ville vi ikke solgt det. Bare sammenlign med konkurrerende produkter, så oppdager du at du alltid får enormt med valuta for pengene!

Les mer om Argon Audio

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her