Hopp til innhold
Argon Audio
Signalkabel (sett)

Argon Audio Audio Blue Edition IN1

398,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Blue Edition IN1 er en særdeles velkonstruert signalkabel som kan leve opp til kravene i tyngre anlegg. Tredobbel skjerming og solide plugger i dreiet aluminium er blant finessene, og du får god lyd for hver krone.

Les mer:

Beskrivelse

Argon Blue Edition IN1 – velkonstrueret og vellydende signalkabel
Blue Edition IN1 er en særdeles velkonstruert signalkabel som får frem alle detaljene i et bra anlegg. Som i de billigere Argon-kablene får du 99,99% rent, oksygenfritt kobber, men her får du i tillegg tredobbel skjerming, også i OFC-kobber, og de solide pluggene er i sort anodisert dreiet aluminium. Den gjennomførte fokusen på detaljene resulterer i detaljering og dynamikk som er helt på topp for en kabel i denne prisklassen.

Blue Edition IN1 fås i 1 og 2 meters lengde, samt en ekstra kort utgave på 0,6 meter. Sistnevnte er særdeles praktisk om du ønsker å minimere kabelrotet bak komponenter som alikevel står oppå hverandre.

Velg en kvalitetskabel til anlegget ditt
De lakrislissene som typisk følger med i esken til et hi-fi-produkt er i bunn og grunn kun egnet til å sjekke om anlegget virker. Plugger og ledere er av elendig kvalitet og du mister både dynamikk og detaljer, og det er hørbart på selv et anlegg i økonomiklassen.

Ofrer du litt ekstra for et sett skikkelige kabler får du full lydkvaliet og eierglede fra anlegget ditt. Og i forhold til investeringen er det den beste oppgraderingen du kan foreta dag.

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier som avspeiler fire forskjellige pris- og ambisjonsnivåer. Alle seriene er designet for å gi deg mest mulig for pengene, så du trenger bare å velge den Argon-kabelen som matcher kvaliteten på anlegget ditt.

WHITE: økonomiserien som gri deg en fornuftig kabelløsning til lavest mulig pris. Her får du kvalitet som ligger vesentlig over produsentenes medfølgende lakrissnører. Dette er et skikkelig hi-fi-alternativ til lampettledningen som ikke er beregnet til dette formålet.

RED: Her er detaljene mer gjennomtenkte, men fortsatt til en fornuftig pris. For eksempel er de fleste modellene utstyrt med solide metallplugger som både ser bedre ut og er mer robuste enn støpte plastikkplugger. Andre fordeler er bedre skjerming og mer avansert isolering.

BLUE: Høykvalitetskabler som får det beste ut av et bra anlegg. Her får du f.eks. enda bedre avskjerming, avansert geometri, tykkere ledere og enda bedre plugger. Serien for deg som vil skjemme bort både deg og anlegget litt ekstra.

BLACK: Toppserien med massevis av lekre og audiofile løsninger. Her får du blant annet forsølvede ledere, rhodium-belagte plugger og tredobbel skjerming. En kabel fra Black-serien kan leve opp til nivået i særdeles gode anlegg, og du trenger vanligvis kun å vurdere andre løsninger om du har et high-end-anlegg eller et spesielt behov for finjustering av klangen i anlegget.

Tekniske spesifikasjoner

Kabel lengde (m)0,6