Hopp til innhold
1 298,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Prisgunstige True Wireless in-ear-hodetelefoner med god lyd. Styr musikk, volum, ta imot anrop og aktiver stemmestyring på øreproppene.

Les mer:

Beskrivelse

Argon Audio FREESTYLE2 – prisgunstige True Wireless in-ear-hodetelefoner med god lyd og lang batteritid

FREESTYLE2 er True Wireless in-ear-hodetelefoner med god og detaljert lyd. Her får du et par virkelig gode trådløse hodetelefoner med ladeetui til en fornuftig pris, slik at du alltid har musikk tilgjengelig på farten. Du kan styre musikk og volum, ta imot anrop og aktivere stemmestyring med knappene på begge øreproppene.

FREESTYLE2 gir deg klar lyd med god bass, og når du først har valgt de rette øreproppene til nettopp dine ører, så stenger de støyen ute effektivt. De inkluderte øreproppene fås i tre størrelser og er laget av memory-skum som former seg presist etter ørene dine, slik at du får perfekt passform. Med FREESTYLE2 har du fullkommen trådløs frihet, og det enkle danske designet passer til alt.

FREESTYLE2 er superkompakte og motstår svette, slik at du kan ha dem på treningssenteret. Her får du et par behagelige og diskre True Wireless in-ear-hodetelefoner du kan bruke hele dagen.

Opptil 30 timer med trådløs musikk

FREESTYLE2 kan spille i 6 timer på én lading og kan lades i etuiet for ytterligere 24 timers bruk. Går du tom for strøm, så tar en full opplading bare rundt halvannen time før du er klar til å høre på musikk igjen.

Argon Audio FREESTYLE2 fås i sort finish. Ørepropper i forskjellige størrelser, lade-/transportetui og USB-C-ladekabel medfølger.

Tilbehør til Argon Audio FREESTYLE2

Tekniske spesifikasjoner

MikrofonJa
Bluetooth-type5
Bluetooth-teknologiaptX
Avspilling via USBNei