Hopp til innhold
Argon Audio
Høyttalerkabel

Argon Audio Black Edition SC1

98,-Meter

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Avansert og kompakt høyttalerkabel med forsølvede ledere i 99,99% rent OFC-kobber. Lever helt opp til kravene i selv dyrere anlegg.

Les mer:

Beskrivelse

Argon Black Edition SC1 – avansert høyttalerkabel til audiofile ører
Black Edition SC1 er en eksklusiv og avansert høyttalerkabel som får frem alle kvalitetene selv i dyrere anlegg. I forhold til de billigere Argon-høyttalerkablene er konstruksjonen langt mer avansert, og med sin nøytrale, dynamiske og høyoppløste lyd er Black Edition SC1 et kupp til prisen.

Black Edition SC1 er en multicore-kabel med ledere av 99,99% rent, oksygenfritt kobber (OFC). Alle enkeltlederne er forsølvet og viklet i tre lag omkring en hul kjerne av polyethylen. Denne konstruksjonen sikrer at alle frekvenser blir overført med minimalt tap.

Visuelt er Black Edition SC1 også en ren fornøyelse. Den er meget kompakt og fleksibelt, så den er lett å håndtere og enkel å plassere på en diskré måte. Den gjennomsiktige hvite finishen gjør så du akkurat kan se de forsølvede lederne gjennom isoleringen, noe som gir den et særdeles elegant utseende.

Argon Black Edition SC1 selges i løpemeter.

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier som avspeiler fire forskjellige pris- og ambisjonsnivåer. Alle seriene er designet for å gi deg mest mulig for pengene, så du trenger bare å velge den Argon-kabelen som matcher kvaliteten på anlegget ditt.

WHITE: økonomiserien som gri deg en fornuftig kabelløsning til lavest mulig pris. Her får du kvalitet som ligger vesentlig over produsentenes medfølgende lakrissnører. Dette er et skikkelig hi-fi-alternativ til lampettledningen som ikke er beregnet til dette formålet.

RED: Her er detaljene mer gjennomtenkte, men fortsatt til en fornuftig pris. For eksempel er de fleste modellene utstyrt med solide metallplugger som både ser bedre ut og er mer robuste enn støpte plastikkplugger. Andre fordeler er bedre skjerming og mer avansert isolering.

BLUE: Høykvalitetskabler som får det beste ut av et bra anlegg. Her får du f.eks. enda bedre avskjerming, avansert geometri, tykkere ledere og enda bedre plugger. Serien for deg som vil skjemme bort både deg og anlegget litt ekstra.

BLACK: Toppserien med massevis av lekre og audiofile løsninger. Her får du blant annet forsølvede ledere, rhodium-belagte plugger og tredobbel skjerming. En kabel fra Black-serien kan leve opp til nivået i særdeles gode anlegg, og du trenger vanligvis kun å vurdere andre løsninger om du har et high-end-anlegg eller et spesielt behov for finjustering av klangen i anlegget.

Argon – Hi-Fi Klubbens eget merke
Argon Audio er Hi-Fi Klubbens eget merke og bygger på mer enn 30 års erfaring i bransjen. Målet med Argon er å gi deg hi-fi-produkter av meget høy kvalitet til en meget lav pris. Argon produseres etter Hi-Fi Klubbens spesifikasjoner hos håndplukkede kvalitetsprodusenter i det fjerne østen, og siden vi har full kontroll over hele prosessen kan vi gi produktene akkurat de funksjoner og egenskaper som passer til ditt behov. Argon er full valuta for pengene – hver eneste gang!

Tekniske spesifikasjoner

FargeSort
Vekt produkt (kg)0,06
Høyde emballasje (cm)0,6
Lengde emballasje (cm)100
Vekt emballasje (kg)0,06
Bredde emballasje2,2