Hopp til innhold
Argon Audio
Minijack kabel

Argon Audio Classic MJIN1

298,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Velkonstruert minijack-kabel som passer godt til anlegg i budsjettklassen. Oksygenfritt OFC-kobber og ekstra korte plugger med forgylte kontaktflater.

Les mer:

Beskrivelse

Argon Classic MJIN1 – høykvalitets stereo minijack-til-phono-kabel til en fornuftig pris

  • Godt valg til anlegg i budsjettklassen
  • Ledere i 99,99% rent oksygenfritt OFC-kobber
  • Kompakte plugger med forgylte kontaktflater
  • Skjerming i OFC-kobberveving
  • Fås i ekstra kort versjon på 0,5 meter
Classic MJIN1 er en solid og velkonstruert minijack-til-phono-kabel som får all den gode stereolyden fra telefonen, PC-en m.m. over til anlegget. Kabelen er svært fleksibel og lett å ha med å gjøre, og pluggene har forgylte kontaktflater og tåler bruk i mange år uten problemer. Pluggene er samtidig ekstra korte, slik at du lett finner plass bak anlegget.

Lederne i Classic MJIN1 er laget i 99,99% rent oksygenfritt kobber, og kabelen er skjermet for at innstrålet støy ikke skal forurense musikkopplevelsen din. Den flotte finishen understreker at du står med et seriøst kvalitetsprodukt i hånden.

Argon Classic MJIN1 fås i lengder helt opp til 10 meter, slik at du uten problemer kan nå helt over i andre enden av stua.

Velg en kvalitetskabel til anlegget ditt
De kablene som typisk følger med i esken til et hi-fi-produkt er i bunn og grunn bare egnet til å sjekke om anlegget fungerer eller ikke. Kontakter og ledere er av elendig kvalitet, du mister både detaljer og dynamikk, og dette er hørbart selv på et anlegg i økonomiklassen.

Hvis du ofrer litt ekstra på et sett ordentlige kabler, så får du både eierglede og det fulle lydpotensialet ut av anlegget ditt. Og med den lave kostnaden i tankene er dette den beste oppgraderingen du kan gjøre.

Tekniske spesifikasjoner

FargeHvit
Fargebeskrivelse1,5 meter
Vekt produkt (kg)0,25
Høyde emballasje (cm)3
Lengde emballasje (cm)24
Vekt emballasje (kg)0,25
Bredde emballasje12

Anmeldelser


4.5
4 anmeldelser
5
2
4
2
3
1
2
0
1
0