Hopp til innhold
Argon Audio
DAB tuner

Argon Audio DAB Adapter3 Mk2

1 298,-stk
Forventet på lager fredag 24. mai 2024
  -
Smart, kompakt og prisgunstig løsning for deg som vil ha DAB-radio på anlegget uten å få enda et stort apparat i hylla.

Les mer:

Beskrivelse

Argon Audio DAB Adapter3 Mk2 – enkel og smart DAB-radio til anlegget

 • Fin lyd og enkel betjening
 • Superkompakt design
 • Lettlest fargedisplay
 • Både analog og digital lydutgang (optisk)
 • Fjernkontroll medfølger
Argon Audio DAB Adapter3 Mk2 er en smart og superkompakt DAB-løsning til det eksisterende anlegget ditt. Du får en komplett DAB-radio med flott fargedisplay, presets for stasjoner, klokke og mange andre funksjoner, og den kobles rett på forsterkeren eller receiveren din.

Du får fjernkontroll, slik at du kan nyte klar og støyfri radio uten å måtte reise deg fra godstolen. Du er ikke avhengig av et nettverk, slik det er med musikkstreamere og Internett-radio. Hvis du bare vil ha DAB-radio på anlegget så lettvint som mulig, og det skal høres bra ut, så er DAB Adapter3 Mk2 et opplagt valg.

DAB Adapter3 Mk2 fås i sort finish. Fjernkontroll medfølger.
Enkelt oppsett og enkel i bruk
DAB Adapter3 Mk2 er uhyre enkel å betjene. Trykk på auto-tune, og alle tilgjengelige DAB-stasjoner blir raskt lastet inn. På DAB-båndet finner du stasjonene etter navn i stedet for etter frekvenser som man alltid glemmer – en enorm lettelse i hverdagen. Du kan lagre opptil 6 av favorittkanalene dine (presets), slik at de alltid er lett tilgjengelige.

Du kan se hvor mye klokka er på det tydelige fargedisplayet som også kan settes til å vise annen informasjon som program, tittel/artist på gjeldende låt, osv.

Et gjennomtenkt hi-fi-produkt
DAB Adapter3 Mk2 er et seriøst hi-fi-produkt, og derfor får du også en optisk digitalutgang, slik at du unngår unødvendig og kvalitetsforringende konvertering av signalet til analog hvis du har en forsterker eller receiver med optisk inngang. Du får også en standard antenneinngang (F-connector) slik at du kan koble til en ekstern antenne hvis du bor i et område der DAB-signalet er svakt.

DAB – klar og støyfri digital radio
DAB – Digital Audio Broadcasting – er den tekniske betegnelsen for digital radio. DAB gir deg en fullstendig klar og støyfri lydgjengivelse, og du får tilgang til en lang rekke stasjoner i forskjellige genrer som nyheter, sport, rock, klassisk, jazz, hip hop, m.m. DAB-radio kan også vise informasjon om artister, titler, sendekvalitet, osv. i displayet.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Fin lyd og enkel betjening
 • Superkompakt og elegant design
 • Lettlest fargedisplay
 • Både analog og optisk digital lydutgang
 • Fjernkontroll medfølger

Begrensninger

 • Ikke FM
 • Ikke Internett-radio eller wi-fi
 • Ikke Bluetooth

Tilbehør til Argon Audio DAB Adapter3 Mk2

Tekniske spesifikasjoner

FjernkontrollJa
RadiotypeDAB, DAB +

Anmeldelser


4.8
32 anmeldelser
5
26
4
5
3
1
2
0
1
0
Henning
Norge
3/29/2024
Henning
Norge
Rüdiger
Tyskland
3/20/2024

Høres veldig, veldig bra ut!

Rüdiger
Tyskland
Tor
Norge
3/20/2024

Dette er noe av de bedre DAD adapter som jeg har prøvd, god lyd i forhold til mye annet og enkelt og koble opp, litt lite displey men ut i fra prisen så er dette et kjempemessig produkt .

Tor
Norge
Jan
Nederland
3/17/2024

Fin DAB-utvidelse til forsterker med praktisk fjernkontroll som forhåndsinnstillinger kan tas opp på. Trenger bare en ekstern antenne (nær vinduet) for godt mottak. Derav 4 stjerner.

Jan
Nederland
Sven
Tyskland
3/15/2024
Sven
Tyskland

Anbefalte produkter