Hopp til innhold
Argon Audio
Minijack kabel

Argon Audio Prime MJIN1

398,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Solid og velkonstruert minijack-kabel som kan leve opp til kravene i tyngre anlegg. Svært fleksibel med elegante kontakter i aluminium.

Les mer:

Beskrivelse

Argon Prime MJIN1 – god stereo minijack-til-phono-kabel til gode anlegg

  • Kan leve opp til kravene i gode anlegg
  • Ledere i 99,99% rent oksygenfritt OFC-kobber
  • Kompakte og solide metallplugger med forgylte kontaktflater
  • Skjerming i OFC-kobberveving
  • Fås i ekstra kort versjon på 0,5 meter
Prime MJIN1 er en stereo minijack-til-phono-kabel i virkelig høy kvalitet. Her kan du være trygg på at du får all den gode stereolyden fra telefonen, PC-en m.m. over til anlegget. Kabelen er svært fleksibel og lett å ha med å gjøre, og de solide metallpluggene har forgylte kontaktflater og tåler bruk i mange år uten problemer. Pluggene er samtidig ekstra korte, slik at du lett finner plass bak anlegget.

Lederne i Prime MJIN1 er laget i 99,99% rent oksygenfritt kobber, og kabelen er skjermet for at innstrålet støy ikke skal forurense musikkopplevelsen din. Den flotte finishen understreker at du står med et seriøst kvalitetsprodukt i hånden.

Argon Prime MJIN1 fås i 1,5 og 3 meters lengde samt en ekstra kort versjon på 0,5 meter.

Velg en kvalitetskabel til anlegget ditt
De kablene som typisk følger med i esken til et hi-fi-produkt er i bunn og grunn bare egnet til å sjekke om anlegget fungerer eller ikke. Kontakter og ledere er av elendig kvalitet, du mister både detaljer og dynamikk, og dette er hørbart selv på et anlegg i økonomiklassen.

Hvis du ofrer litt ekstra på et sett ordentlige kabler, så får du både eierglede og det fulle lydpotensialet ut av anlegget ditt. Og med den lave kostnaden i tankene er dette den beste oppgraderingen du kan gjøre.

Tekniske spesifikasjoner

FargeSort
Fargebeskrivelse1,5 meter
Vekt produkt (kg)0,12
Høyde emballasje (cm)3
Lengde emballasje (cm)24
Vekt emballasje (kg)0,13
Bredde emballasje15