Hopp til innhold
Argon Audio
Radio

Argon Audio RADIO2i

2 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

En nettradio fra Argon Audio gir deg all verdens radiostasjoner, Spotify Connect, god lydkvalitet, lekkert design og Bluetooth til trådløs musikk fra smarttelefonen. Flere smarte modeller. Se mer

Les mer:

Beskrivelse

Argon RADIO2i – komplett radio med god lydkvalitet, nettradio, DAB+/FM, Spotify Connect og Bluetooth til trådløs musikk fra telefonen din

RADIO2i er en helt komplett bordradio med både nettradio, Spotify Connect, Bluetooth, DAB+ og FM. Her kan du høre på alle tenkelige radiostasjoner fra hele kloden, du kan velge mellom mange millioner musikkspor fra Spotify-appen, og alt annet kan du streame trådløst fra smarttelefonen via Bluetooth. Lydkvaliteten er imponerende for en bordradio, og det klare OLED-displayet gir en eksklusiv look. Du styrer radioen med knappene på fronten eller med en app fra smarttelefonen.

Radio fra hele verden

Etter det innledende oppsettet av RADIO2i er du klar til å nyte radio fra hele verden. Når du slår på radioen søkes mange tusen stasjoner inn automatisk, og så er det bare å velge: Norge, USA, England, Tyskland eller hva det skulle være – du kan alltid finne en stasjon som treffer blink. Og du kan naturligvis lagre favorittstasjonene dine, slik at du kan finne dem med ett enkelt klikk i hverdagen.

Bortsett fra Internett-delen er design og funksjoner på RADIO2i lik de øvrige, populære DAB/FM-radioene fra Argon Audio. Du får dermed alt som gjør det attraktivt å ha en god bordradio i hjemmet: flott design, flott finish, flott lyd, alarm med snooze-funksjon og de nyeste og beste teknologiene.

Spotify Connect og Bluetooth – trådløs musikk overalt

Den innebygde Spotify Connect-funksjonen i RADIO2i er genial for deg som trives godt i Spotify-appen. Her fungerer smarttelefonen din som fjernkontroll til Spotify-musikken i stedet for å først hente musikken via nettverket og deretter streame den videre over på radioen. Dette gir deg mye bedre batteritid og stabilitet i forhold til å streame direkte over Bluetooth, og musikken blir ikke avbrutt hvis telefonen for eksempel skulle ringe.

Nettopp den innebygde Bluetooth-funksjonen bidrar til å gjøre RADIO2i til en ekte universalradio. Når du ikke har lyst til å høre på favorittradiostasjonene dine eller Spotify, så kan du spille av stort sett hva du vil trådløst fra telefonen, inkludert streamingtjenester som TIDAL, lyd fra YouTube m.m. På den måten kan du også bruke DAB-radioen din som trådløs Bluetooth-høyttaler alle steder der du ikke har wi-fi for hånden, for eksempel på hytta eller i campingvogna.

Enkel betjening med massevis av muligheter

På fronten av RADIO2i finner du det klare og elegante OLED-displayet, de nødvendige knappene og en nyutviklet fulltonehøyttaler som gir deg et imponerende fint og fyldig lydbilde for en kompakt bordradio. Med minijack-inngangen kan du f.eks. koble til smarttelefonen med kabel, hvis du vil spare batteristrøm på telefonen i forhold til å bruke Bluetooth. På samme måte kan du koble RADIO2i til et stasjonært anlegg og nyte musikken i stort format. Hvis du skulle ønske å lytte helt uforstyrret på hodetelefonene dine, så kan du naturligvis også koble til dem.

De tilgjengelige Internett- og DAB-stasjonene blir raskt søkt inn, og med disse teknologiene finner du stasjonene ved hjelp av navnet i stedet for en frekvens som du uansett aldri husker – en enorm lettelse i hverdagen. På både nettradio, DAB og FM kan du kode inn favorittkanaler (presets), slik at de alltid er lette å finne. Og med RDS/RadioText kan du etter innlesning også se navnet på FM-stasjonene hvis de støtter denne funksjonen.

Tilbehør til Argon Audio RADIO2i

Tekniske spesifikasjoner

FjernkontrollNei
TimerJa
RadiotypeDAB, DAB +, FM, Internet radio

Anbefalte produkter