Hopp til innhold

Argon AudioSOULTrådløs hodetelefon

Få Bluetooth og seriøs hi-fi-lyd til en virkelig lav pris. Hele 18 timers trådløs spilletid, god komfort og sammenleggbart design.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Argon SOUL – trådløs over-ear-hodetelefon med seriøs hi-fi-lyd, god komfort og 18 timers trådløs spilletid

SOUL er en trådløs over-ear-hodetelefon med seriøs hi-fi-lyd til en brøkdel av prisen du må gi for mange andre modeller med tilsvarende prestasjoner. Hvis du vil ha maksimal lydkvalitet for pengene, og hvis du kan avse aktiv støyreduksjon (ANC) og klare deg med et par tettsittende øreputer til å dempe bakgrunnsstøyen, så er SOUL et opplagt alternativ til markedets trådløse ANC-flaggskip.

Du får hele 18 timers spilletid, slik at du kan gå i flere dager uten å lade – og skulle du allikevel gå tom for strøm, så kan du lytte videre med den medfølgende kabelen.

Designet er stilrent og komfortabelt med myke øreputer som gir mange timer med god bærekomfort. Ørekoppene har innebygget mikrofon til anrop og knapper til å styre musikk og volum, slik at du slipper å måtte fiske opp smarttelefonen fra lomma hele tiden. SOUL kan legges sammen for å ta minst mulig plass i ryggsekken, og du får også et reiseetui til sikker oppbevaring på lengre turer.

Argon SOUL fås i sort og hvit finish. Lydkabel, USB-ladekabel og reiseetui medfølger.


Videoer om Argon Audio SOUL

Tekniske spesifikasjoner

Bluetooth-type4.1
Driverstørrelse50 mm
Følsomhet94 dB
Frekvensområde20-20.000 Hz
MikrofonJa

Tilbehør til Argon Audio SOUL