Hopp til innhold

Argon AudioSTYLE MINITrådløs høyttaler med batteri

Superkompakt og elegant Bluetooth-høyttaler med stofftrekk, topplate i ekte tre og styring med trykknapper. God trådløs musikk til små rom.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Argon STYLE MINI – superkompakt elegant trådløs Bluetooth-høyttaler med finish i stoff og ekte tre

STYLE MINI er en prisgunstig, elegant og superkompakt, trådløs Bluetooth-høyttaler som med sitt smarte design passer perfekt til små rom. Du kan spille trådløst fra smarttelefon, nettbrett, mobil eller PC via Bluetooth, og det innebygde batteriet gir deg opptil 8 timer med musikk før du må lade igjen.

Overflaten er trukket med stoff, og topplaten er i ekte tre, noe som gir høyttaleren et stilig utseende. Du kan skifte musikk, styre volum og aktivere Bluetooth med de fem knappene på toppen. Lydkvaliteten er god til å komme fra en høyttaler av denne beskjedne størrelsen, og hvis du skulle ønske å koble til en ekstern musikkilde, så kan du gjøre det med en vanlig minijack-kabel.

STYLE MINI lades med en standard USB-lader som du må skaffe selv (ladekabel følger med). Du har sikkert en liggende i skuffen allerede, for eksempel fra den gamle mobilen din. Ellers kan den kjøpes for en billig penge.

Argon STYLE MINI fås i sort eller hvit finish.

Mer bilder av Argon Audio STYLE MINI

Argon Audio STYLE MINI Trådløs høyttaler med batteri

Tekniske spesifikasjoner

BatteriJa
Batteritid8
BordstativerJa
FjernkontrollNei
Integrert veggfesteNei
Ladetid3
Spikes inkludertNei
StemmestyringVia ekstern smarthøyttaler
StereoparingNei

Anbefalte produkter