Hopp til innhold
Argon Audio
Trådløs høyttaler med batteri

Argon Audio STYLE MINI

998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Superkompakt og elegant Bluetooth-høyttaler med stofftrekk, topplate i ekte tre og styring med trykknapper. God trådløs musikk til små rom.

Les mer:

Beskrivelse

Argon STYLE MINI – superkompakt elegant trådløs Bluetooth-høyttaler med finish i stoff og ekte tre

STYLE MINI er en prisgunstig, elegant og superkompakt, trådløs Bluetooth-høyttaler som med sitt smarte design passer perfekt til små rom. Du kan spille trådløst fra smarttelefon, nettbrett, mobil eller PC via Bluetooth, og det innebygde batteriet gir deg opptil 8 timer med musikk før du må lade igjen.

Overflaten er trukket med stoff, og topplaten er i ekte tre, noe som gir høyttaleren et stilig utseende. Du kan skifte musikk, styre volum og aktivere Bluetooth med de fem knappene på toppen. Lydkvaliteten er god til å komme fra en høyttaler av denne beskjedne størrelsen, og hvis du skulle ønske å koble til en ekstern musikkilde, så kan du gjøre det med en vanlig minijack-kabel.

STYLE MINI lades med en standard USB-lader som du må skaffe selv (ladekabel følger med). Du har sikkert en liggende i skuffen allerede, for eksempel fra den gamle mobilen din. Ellers kan den kjøpes for en billig penge.

Argon STYLE MINI fås i sort eller hvit finish.

Tekniske spesifikasjoner

BatteriJa
Batteritid8
Ladetid3
FjernkontrollNei
Integrert veggfesteNei
StereoparingNei
BordstativerJa
Spikes inkludertNei
StemmestyringVia ekstern smarthøyttaler

Anbefalte produkter