Hopp til innhold
Argon Audio
Platespiller

Argon Audio TT-2 Optical

3 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Elegant platespiller med god hi-fi-lyd til prisen. Integrert RIAA og analog og optisk digital ut, slik at du kan koble direkte til ethvert anlegg.

Les mer:

Beskrivelse

Argon TT-2 Optical – elegant og prisgunstig hi-fi-platespiller med integrert RIAA-forsterker, analog og optisk digital lydutgang og høy lydkvalitet

TT-2 Optical er en elegant hi-fi-platespiller med integrert RIAA-forsterker som enkelt kan kobles til ethvert anlegg. Her kan du nyte et enkelt og stilrent design og en lydkvalitet som langt overgår hva du normalt kan forvente i denne prisklassen.

Ut over de vanlige analoge RCA-kontaktene har TT-2 Optical også optisk digital lydutgang. Dette betyr at du kan koble den direkte til enhver hjemmekinoreceiver eller en nyere stereoforsterker med digitale innganger. Du er ikke avhengig av en dedikert platespillerinngang på anlegget ditt. Hvis du allikevel har en slik inngang av god kvalitet, så kan du eventuelt velge å slå av det integrerte RIAA-trinnet i platespilleren og bruke det som er i forsterkeren i stedet.

Den optiske utgangen betyr også at du uten problemer kan trekke lengre kabler enn med en vanlig analog platespiller. Dermed kan du plassere platespilleren hvor du vil i stua, og du trenger heller ikke å bekymre deg over støy og impedanser siden forbindelsen er digital.

Du kan også velge å koble TT-2 til et sett aktive høyttalere, enten analogt eller digitalt. Da har du faktisk et komplett anlegg uten at du trenger å ha ekstra apparater stående i hylla. Hvis de aktive høyttalerne også har integrert Bluetooth – og det har mange av Argon Audios egne modeller – så kan du også spille trådløs musikk rett fra smarttelefonen. Hva mer kan du ønske deg?

TT-2 Optical har en god Ortofon-pickup montert fra fabrikken, slik at du raskt kan sette i gang med å nyte den gode vinyllyden. Pickupen kan skiftes ut, slik at du kan oppgradere med en bedre modell senere hvis du har lyst til det.

GRATIS MONTERING: Hvis du kjøper en ny pickup hos HiFi Klubben, så monterer vi den på platespilleren din gratis. Spør i din lokale HiFi Klubben-butikk for info.

TT-2 Optical fås i sort og hvit finish. Støvdeksel er inkludert.

Ekte hi-fi-løsninger til en fornuftig pris
TT-2 Optical er en kvalitetsplatespiller med seriøse tekniske løsninger. Tonearm og pickup-hus er laget i helstøpt aluminium, og platetallerkenen er elegant laget i glass.

Kabeltilkoblingen gjøres på forgylte RCA-terminaler med jordskrue eller den optiske lydutgangen. Siden lydsignalet fra pickupen er ekstremt svakt og derfor ekstra følsomt for støy og brumming, så er det all grunn til å beskytte det best mulig med en kabel som er spesielt laget til formålet. Du kan oppgradere den inkluderte signalkabelen til en bedre type eller velge å kjøpe en optisk kabel hvis du har en forsterker eller receiver med digitale innganger.

TT-2 Optical er reimdrevet, og all betjening foregår manuelt – en løsning som innebærer både lang levetid, problemfri bruk og god lydkvalitet til en overkommelig pris. En god Ortofon OM5E pickup er montert fra fabrikken, slik at du er klar til å bruke platespilleren med det samme. Når nålen er slitt, så kan du kjøpe en ny stift separat i stedet for å skifte ut hele pickupen.

Tilbehør til Argon Audio TT-2 Optical

Tekniske spesifikasjoner

AutomatiseringNei
DrevetReim
Hastighet33, 45
PickuptypeMoving Magnet
PickupOrtofon OM5e
RIAA-forforsterkerJa
Effektiv tonearmlengde8,6"
Effektiv armvekt8 g