Hopp til innhold

Argon AudioTT-2 OpticalPlatespiller

Elegant platespiller med god hi-fi-lyd til prisen. Integrert RIAA og analog og optisk digital ut, slik at du kan koble direkte til ethvert anlegg.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

Argon TT-2 Optical – elegant og prisgunstig hi-fi-platespiller med integrert RIAA-forsterker, analog og optisk digital lydutgang og høy lydkvalitet

TT-2 Optical er en elegant hi-fi-platespiller med integrert RIAA-forsterker som enkelt kan kobles til ethvert anlegg. Her kan du nyte et enkelt og stilrent design og en lydkvalitet som langt overgår hva du normalt kan forvente i denne prisklassen.

Ut over de vanlige analoge RCA-kontaktene har TT-2 Optical også optisk digital lydutgang. Dette betyr at du kan koble den direkte til enhver hjemmekinoreceiver eller en nyere stereoforsterker med digitale innganger. Du er ikke avhengig av en dedikert platespillerinngang på anlegget ditt. Hvis du allikevel har en slik inngang av god kvalitet, så kan du eventuelt velge å slå av det integrerte RIAA-trinnet i platespilleren og bruke det som er i forsterkeren i stedet.

Den optiske utgangen betyr også at du uten problemer kan trekke lengre kabler enn med en vanlig analog platespiller. Dermed kan du plassere platespilleren hvor du vil i stua, og du trenger heller ikke å bekymre deg over støy og impedanser siden forbindelsen er digital.

Du kan også velge å koble TT-2 til et sett aktive høyttalere, enten analogt eller digitalt. Da har du faktisk et komplett anlegg uten at du trenger å ha ekstra apparater stående i hylla. Hvis de aktive høyttalerne også har integrert Bluetooth – og det har mange av Argon Audios egne modeller – så kan du også spille trådløs musikk rett fra smarttelefonen. Hva mer kan du ønske deg?

TT-2 Optical har en god Ortofon-pickup montert fra fabrikken, slik at du raskt kan sette i gang med å nyte den gode vinyllyden. Pickupen kan skiftes ut, slik at du kan oppgradere med en bedre modell senere hvis du har lyst til det.

GRATIS MONTERING: Hvis du kjøper en ny pickup hos HiFi Klubben, så monterer vi den på platespilleren din gratis. Spør i din lokale HiFi Klubben-butikk for info.

TT-2 Optical fås i sort og hvit finish. Støvdeksel er inkludert.

Tekniske spesifikasjoner

AutomatiseringNei
DrevetReim
Effektiv armvekt8 g
Effektiv tonearmlengde8,6"
Hastighet33, 45
PickupOrtofon OM5e
PickuptypeMoving Magnet
RIAA-forforsterkerJa

Tilbehør til Argon Audio TT-2 Optical

Argon Audio BR2 Vedlikehold for platespiller
Vedlikehold for platespiller
268,- / stk
12