Hopp til innhold
Argon Audio
Platespiller

Argon Audio TT-2

3 298,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Nyt vinylsamlingen din med en ordentlig platespiller. Her får du skikkelig lyd, og en enkel, gjennomtestet og solid konstruksjon. Sort eller hvit.

Les mer:

Beskrivelse

Argon TT-2 – enkel, pen og velspillende platespiller

  • Eksklusiv platetallerken i glass God lydkvalitet Leveres ferdig til bruk, med pickup (Ortofon OM5e) Enkel og solid konstruksjon Fås både i sort og hvit finish

TT-2 er en solid platespiller med eksklusiv platetallerken i glass. TT-2 er remdrevet, og all betjeningen foregår manuelt – en bunnsolid løsning som gir lang holdbarhet, problemfri bruk og god lydkvalitet til en overkommelig pris.

En velspillende Ortofon OM5e pickup er fabrikkmontert, slik at du kan spille musikk med en gang du har pakket den ut. Når stiften er slitt, kan du kjøpe en ny stiftinnsats i stedet for å bytte hele pickupen.

TT-2 fås i sort og hvit finish. Støvlokk er inkludert.

Gjennomtestede tekniske løsninger

TT-2 er en gjennomført platespiller med seriøse tekniske løsninger overalt. Tonearm og pickup-hus er utført i ett stykke aluminium, og den flotte platetallerkenen i glass gir et, i denne prisklassen, hittil usett eksklusivt utseende.

Superenkel konstruksjon

Vær oppmerksom på at bytte mellom 33 og 45 omdr/min krever at du manuelt flytter remmen på drevet. Du må også selv sørge for å starte og stoppe plata. Til gjengjeld kan du glede deg over at pengene spart på automatikk er geleidet rett over i lydkvaliteten og designet.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

  • Eksklusiv platetallerken i glass Helstøpt tonearm Enkel og solid konstruksjon Fin lydkvalitet til prisen Støvlokk inkludert Leveres ferdig til bruk, med pickup (Ortofon OM5e) Nåleinnsats til medfølgende pickup kan kjøpes separat

Begrensninger

  • Ikke indbygget RIAA/Phono-forforstærker Ingen start/stop-automatik Rem skal flyttes manuelt for at skifte mellem 33/45 omdr/min

Videoer om Argon Audio TT-2

Unboxing

Tilbehør til Argon Audio TT-2

Tekniske spesifikasjoner

AutomatiseringNei
DrevetReim
Hastighet33, 45
PickuptypeMoving Magnet
PickupOrtofon OM5e
RIAA-forforsterkerNei
Effektiv tonearmlengde21,9 cm"
Effektiv armvekt4 g