Hopp til innhold
Argon Audio
Minijack kabel

Argon Audio White Edition MJ1

-

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Økonomisk minijack-til-minijack-kabel som du kan bruke på mobile enheter, TV-er og m.m. Svært fleksibel og enkel å ha med å gjøre

Les mer:

Beskrivelse

Argon White Edition MJ1 – økonomisk og velfungerende stereo minijack-til-minijack-kabel
White Edition MJ1 er en økonomisk og velfungerende stereo minijack-til-minijack-kabel. Du kan f.eks. bruke den til å overføre lyd fra iPod, mobil, datamskin m.m. over til en minijack-inngang på anlegget eller et sett aktive høyttalere. Du kan også overføre analog lyd fra hodetelefonutgangen på flatskjermen din eller spille musikk via en minijack-inngang på bilradioen din.

White Edition MJ1 er meget fleksibel og lett å ha med å gjøre, og pluggene har forgylte kontaktflater for optimal signaloverføring, også i det lange løp.

White Edition MJ1 fås i 1 og 2 meters lengde.

Velg en kvalitetskabel til anlegget ditt
De lakrislissene som typisk følger med i esken til et hi-fi-produkt er i bunn og grunn kun egnet til å sjekke om anlegget virker. Plugger og ledere er av elendig kvalitet og du mister både dynamikk og detaljer, og det er hørbart på selv et anlegg i økonomiklassen.

Ofrer du litt ekstra for et sett skikkelige kabler får du full lydkvalitet og eierglede fra anlegget ditt. Og i forhold til investeringen er det den beste oppgraderingen du kan foreta deg.

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier som avspeiler fire forskjellige pris- og ambisjonsnivåer. Alle seriene er designet for å gi deg mest mulig for pengene, så du trenger bare å velge den Argon-kabelen som matcher kvaliteten på anlegget ditt.

WHITE: økonomiserien som gri deg en fornuftig kabelløsning til lavest mulig pris. Her får du kvalitet som ligger vesentlig over produsentenes medfølgende lakrissnører. Dette er et skikkelig hi-fi-alternativ til lampettledningen som ikke er beregnet til dette formålet.

RED: Her er detaljene mer gjennomtenkte, men fortsatt til en fornuftig pris. For eksempel er de fleste modellene utstyrt med solide metallplugger som både ser bedre ut og er mer robuste enn støpte plastikkplugger. Andre fordeler er bedre skjerming og mer avansert isolering.

BLUE: Høykvalitetskabler som får det beste ut av et bra anlegg. Her får du f.eks. enda bedre avskjerming, avansert geometri, tykkere ledere og enda bedre plugger. Serien for deg som vil skjemme bort både deg og anlegget litt ekstra.

BLACK: Toppserien med massevis av lekre og audiofile løsninger. Her får du blant annet forsølvede ledere, rhodium-belagte plugger og tredobbel skjerming. En kabel fra Black-serien kan leve opp til nivået i særdeles gode anlegg, og du trenger vanligvis kun å vurdere andre løsninger om du har et high-end-anlegg eller et spesielt behov for finjustering av klangen i anlegget.

Argon – Hi-Fi Klubbens eget merke
Argon Audio er Hi-Fi Klubbens eget merke og bygger på mer enn 30 års erfaring i bransjen. Målet med Argon er å gi deg hi-fi-produkter av meget høy kvalitet til en meget lav pris. Argon produseres etter Hi-Fi Klubbens spesifikasjoner hos håndplukkede kvalitetsprodusenter i det fjerne østen, og siden vi har full kontroll over hele prosessen kan vi gi produktene akkurat de funksjoner og egenskaper som passer til ditt behov. Argon er full valuta for pengene – hver eneste gang!

Tekniske spesifikasjoner

FargeHvit
Fargebeskrivelse1 meter
Vekt emballasje (kg)0,092