Hopp til innhold
Argon Audio
Minijack kabel

Argon Audio White Edition MJ2

178,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Økonomisk minijack-til-minijack kabel du kan bruke på mobile enheter, TV-er og meget m.m. Vinklet plugg gir fleksible muligheter.

Les mer:

Beskrivelse

Argon White Edition MJ2 – økonomisk og velfungerende stereo minijack-til-minijack-kabel med vinkelplugg
White Edition MJ2 er en økonomisk og velfungerende stereo minijack-til-minijack-kabel hvor den ene pluggen er vinklet 90 grader for ekstra fleksible plasseringsmuligheter. Du kan f.eks. bruke kabelen til å overføre lyd fra iPod, mobil, datamaskin m.m. over til en minijack-inngang på anlegget eller et sett aktive høyttalere. Du kan også overføre analog lyd fra hodetelefonutgangen på TV-en eller spille musikk via minijack-inngangen på bilradioen din.

White Edition MJ2 er meget fleksibel og lett å ha med å gjøre, og pluggene har forgylte kontaktflater for optimal signaloverføring, også i det lange løp.

White Edition MJ2 fås i 1 og 2 meters lengde, samt en ekstra kort versjon på 0,5 meter.

Velg en kvalitetskabel til anlegget ditt
De lakrislissene som typisk følger med i esken til et hi-fi-produkt er i bunn og grunn kun egnet til å sjekke om anlegget virker. Plugger og ledere er av elendig kvalitet og du mister både dynamikk og detaljer, og det er hørbart på selv et anlegg i økonomiklassen.

Ofrer du litt ekstra for et sett skikkelige kabler får du full lydkvalitet og eierglede fra anlegget ditt. Og i forhold til investeringen er det den beste oppgraderingen du kan foreta deg.

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier som avspeiler fire forskjellige pris- og ambisjonsnivåer. Alle seriene er designet for å gi deg mest mulig for pengene, så du trenger bare å velge den Argon-kabelen som matcher kvaliteten på anlegget ditt.

WHITE: økonomiserien som gri deg en fornuftig kabelløsning til lavest mulig pris. Her får du kvalitet som ligger vesentlig over produsentenes medfølgende lakrissnører. Dette er et skikkelig hi-fi-alternativ til lampettledningen som ikke er beregnet til dette formålet.

RED: Her er detaljene mer gjennomtenkte, men fortsatt til en fornuftig pris. For eksempel er de fleste modellene utstyrt med solide metallplugger som både ser bedre ut og er mer robuste enn støpte plastikkplugger. Andre fordeler er bedre skjerming og mer avansert isolering.

BLUE: Høykvalitetskabler som får det beste ut av et bra anlegg. Her får du f.eks. enda bedre avskjerming, avansert geometri, tykkere ledere og enda bedre plugger. Serien for deg som vil skjemme bort både deg og anlegget litt ekstra.

BLACK: Toppserien med massevis av lekre og audiofile løsninger. Her får du blant annet forsølvede ledere, rhodium-belagte plugger og tredobbel skjerming. En kabel fra Black-serien kan leve opp til nivået i særdeles gode anlegg, og du trenger vanligvis kun å vurdere andre løsninger om du har et high-end-anlegg eller et spesielt behov for finjustering av klangen i anlegget.

Tekniske spesifikasjoner

FargeHvit
Fargebeskrivelse1 meter (UTSOLGT)
Vekt produkt (kg)0,09
Høyde emballasje (cm)24
Lengde emballasje (cm)15,5
Vekt emballasje (kg)0,09
Bredde emballasje3