Hopp til innhold

AudioQuestBlizzardStrømkabel

Kvalitetsstrømkabel til high-end-komponenter. 72V DBS-system og massive ledere i PSC+ (Perfect-Surface Copper+). Lengder fra 1 meter.
stk7 898,-
Forventet på lager onsdag 21. juni 2023
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Blizzard – kvalitetsstrømkabel til high-end-kompontenter

Blizzard er en kvalitetsstrømkabel som kan bidra til å gi den siste touchen av definisjon og detaljer i high-end-komponentene dine. Den kan brukes til både ekstremt strømkrevende komponenter, som et high-end forsterkertrinn, og moderat strømkrevende kompontenter som en platespiller.

Skjermingen er naturligvis i sin helhet basert på den raffinerte Ground Noise-Dissipation-teknologien. Lederne er i PSC+ (Perfect-Surface Copper+) og har en massiv tykkelse. 72V DBS-systemet minimerer innflytelsen fra isolasjonsmaterialet, og med den ultraglatte overflaten har PSC+ overbevisende lederegenskaper. Er du ute etter enda mindre motstand, så kan du også vurdere den mer eksklusive Thunder-serien med en ekstrem kabeltykkelse på 3 x 11 AWG.

Blizzard fås i lengder fra 1 til 3 meter. Andre konfigurasjoner og lengder kan leveres på bestilling.

OBS: HiFi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt butikken din hvis du er interessert i et spesialprodukt som ikke er vist på hjemmesidene våre, så skaffer vi det for deg.

Høydepunkter

  • Overbevisende lederegenskaper for raske og ukomprimerte strømtrekk
  • Solid kabeltykkelse
  • Ledere i massivt PSC+ (Perfect-Surface Copper+)
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) med Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology

Tekniske spesifikasjoner

Noise-Dissipation SystemJa