Hopp til innhold
AudioQuest
Strømkabel

AudioQuest Blizzard

12 498,-stk
Leveringstid 3-4 uker
Kvalitetsstrømkabel til high-end-komponenter. 72V DBS-system og massive ledere i PSC+ (Perfect-Surface Copper+). Lengder fra 1 meter.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Blizzard – kvalitetsstrømkabel til high-end-kompontenter

  • Overbevisende lederegenskaper for raske og ukomprimerte strømtrekk
  • Solid kabeltykkelse
  • Ledere i massivt PSC+ (Perfect-Surface Copper+)
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) med Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology
Blizzard er en kvalitetsstrømkabel som kan bidra til å gi den siste touchen av definisjon og detaljer i high-end-komponentene dine. Den kan brukes til både ekstremt strømkrevende komponenter, som et high-end forsterkertrinn, og moderat strømkrevende kompontenter som en platespiller.

Skjermingen er naturligvis i sin helhet basert på den raffinerte Ground Noise-Dissipation-teknologien. Lederne er i PSC+ (Perfect-Surface Copper+) og har en massiv tykkelse. 72V DBS-systemet minimerer innflytelsen fra isolasjonsmaterialet, og med den ultraglatte overflaten har PSC+ overbevisende lederegenskaper. Er du ute etter enda mindre motstand, så kan du også vurdere den mer eksklusive Thunder-serien med en ekstrem kabeltykkelse på 3 x 11 AWG.

Blizzard fås i lengder fra 1 til 3 meter. Andre konfigurasjoner og lengder kan leveres på bestilling.

OBS: HiFi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt butikken din hvis du er interessert i et spesialprodukt som ikke er vist på hjemmesidene våre, så skaffer vi det for deg.

AudioQuest strømkabler – ren lyd starter med ren strøm
Strømkabelen er en viktig komponent i anlegget ditt, og den blir ofte oversett. Riktignok skal den bare håndtere et begrenset frekvensområde, men det kraftige signalet skaper til gjengjeld en stor utfordring i forbindelse med ut- og innstråling av elektromagnetisk støy. Strømkabelen ligger typisk tett inntil signalkablene i anlegget, og dermed er forholdene lagt til rette for at de skal kunne påvirke hverandre.

Både analoge og digitale apparater (ikke minst D/A-konvertere og CD-spillere) er følsomme overfor denne støyen som spesielt på gode anlegg kan ødelegge de fineste nyansene og påvirke definisjonen i lydbildet som du har betalt så dyrt for. Her kommer strømkabelen inn i bildet som en økonomisk overkommelig oppgradering som kan gi den avgjørende touchen til den musikalske opplevelsen din.

Hvis du vil gå endå lenger, kan du få aktive strømfiltre og ”conditioners” som ytterligere renser strømsignalet for den støyen som apparatene utstråler innbyrdes samt støy fra vaskemaskiner, kjøleskap og andre ting som er koblet på strømnettet både i og utenfor for hjemmet ditt. Men det gjør det ikke mindre viktig å bruke en ordentlig strømkabel. Prøv det – det eneste du risikerer er å bli positivt overrasket.

OBS: HiFi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt butikken din hvis du er interessert i et spesialprodukt som ikke er vist på hjemmesidene våre, så skaffer vi det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

Noise-Dissipation SystemJa

Anmeldelser


4.7
3 anmeldelser
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0