Hopp til innhold
AudioQuest
Signalkabel (sett)

AudioQuest Earth (XLR)

17 498,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Eksklusiv og meget avansert signalkabel til anlegg i high-end-klassen. Ledere i ultrarent PSC+ kobber. Fås både i RCA- og XLR-utgave.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Earth – eksklusiv signalkabel til anlegg i high-end-klassen

Earth er en eksklusiv signalkabel med ledere i ultrarent PSC-kobber og Air-Tube isolasjon i FEP (Flour-Polymer) som absorberer et absolutt minimum av elektrisk energi. Samtidig er FEP utrolig stabilt i utstrukket form, så lederne inne i røret er praktisk talt bare i kontakt med den ultimate isolatoren, nemlig luft.
AudioQuest Elements analoge signalkabler – fem kabelserier til fem behov
Signalkabelen er viktig for anlegg i high-end klassen. Det er her du kan miste de siste mikrodetaljene som gjør hele forskjellen i jakten på det ettertraktede tredimensjonale lydbildet. Og det er her at feil kabelvalg kan påvirke klangbalansen og ødelegge den perfekte nøytrale lyden du har betalt dyrt for å oppnå.

De fem modellene i Elements-serien er alle spekket med kabelteknologi i verdensklasse. Nivået starter på utmerket og fortsetter oppover til det fullstendig kompromissløse, noe som kan få selv de mest kostbare anleggene til å yte sitt maksimale. Alle Elements-modellene fås med RCA- eller XLR-kontakter.

WATER: Inngangsmodellen til den eksklusive Elements-serien. En svært avansert trippel-balansert kabel, som i likhet med de dyrere modellene inkluderer bruk av Audio Quests unike 72V DBS-system (Dielectric-Bias System). DBS "metter" isolasjonen ved hjelp av et elektrostatisk felt, slik at den ikke absorberer energi fra selve signalet. Lederne er av ultrarent PSC+-kobber (Perfect-Surface Copper+), der overflaten er så ekstremt ren og jevn at signaloverføringen overgår alle andre typer kobberledere, selv uten forsølving.

Andre eksklusive detaljer er Air-Tube isolasjon der de enkelte ledere er omgitt av et polyetylenrør for å utnytte luftens suverene egenskaper som elektrisk isolator. NDS-skjermingen (Noise-Dissipation System) har hele 6 lag og beskytter signalet høyst effektivt mot innstråling av RF-støy.

EARTH: Det samme grunnleggende prinsippet som Water, men Air-Tube-isolasjonen er laget av FEP (Flour-Polymer) som absorberer et absolutt minimum av elektrisk energi. Samtidig er FEP ekstremt stabilt i utstrukket form, slik at lederne inne i røret praktisk talt bare er i kontakt med den ultimate formen for isolasjon, nemlig luft. NDS og kontaktene er på samme høye nivå som Water.

WIND: En virkelig eksklusiv kabel med ledere i massivt PSS sølv (Perfect-Surface Silver) i stedet for PSC+-kobber som i Earth – et ideelt og kostbart materialvalg. Her er absolutt ingenting overlatt til tilfeldighetene, og du kan regne med utmerket ytelse selv i kombinasjon med svært ambisiøse anlegg.

FIRE: Her har du definitivt kommet inn i den kompromissløse klassen. Du får de samme massive PSS-sølvlederne som i Wind, bare i enda bedre omgivelser. NDS-skjermingen har hele åtte lag, og diameteren på Air-Tube-isolasjonen er større, slik at du får enda mer luft rundt lederne. Pluggene er av WEL-typen og er laget av ultrarent, sølvbelagt kobber.

WILD BLUE YONDER: Samme grunnleggende prinsipper som Fire, men FEP Air-Tube isolasjonen har fått utvidet diameteren ytterligere med 32%, noe som skaper optimale forhold for PSS-sølvlederne. Kompromissløs high-end-teknologi for deg som nekter å la en kabel begrense lytteopplevelsen din! RCA- eller XLR-kontakter.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

Noise-Dissipation SystemJa
Dielectric-Bias SystemJa