Hopp til innhold
AudioQuest
Høyttalerkabel (sett)

AudioQuest Jupiter BiWire Jumpers

5 598,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Bytt ut metallbøylene på biwire-høyttalerterminalene med denne eksklusive sølvkabelen, og få hørbart bedre lyd. En rask og hørbar oppgradering.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Jupiter BiWire Jumpers – eksklusive jumper-kabler i PSS-sølv til high-end-høyttalere med biwire-terminaler

  • Til high-end-høyttalere med biwire-terminaler
  • Eksklusive ledere i massivt PSS-sølv (Perfect-Surface Silver)
  • Solide kobberplugger med forsølvede kontaktflater
  • Lynraskt montert én gang for alle
  • Fås i valgfri spade-/banankonfigurasjon på bestilling
Jupiter BiWire Jumpers er eksklusive jumper-kabler som du kan bruke til å koble sammen de to terminalparene på en high-end-høyttaler med biwire-tilkoblinger. Disse terminalene må kobles sammen innbyrdes hvis du av en eller annen grunn foretrekker singlewire-høyttalerkabler. Og det er det mange som gjør.

Høyttalerprodusentene bruker vanligvis forgylte metallbøyler til formålet, men selv om de er fine å se på, så er de ikke optimale til å lede et komplekst lydsignal. Ved å bruke AudioQuests eksklusive jumperkabler, kommer du utenom signaldegraderingen i bøylene og får maksimalt ut av både singlewire-høyttalerkablene, høyttalerne og resten av systemet ditt.

Eksklusive PSS-sølvledere og eksklusive forsølvede plugger
Jupiter har ledere i ultrarent PSS-sølv (Perfect-Surface Silver). Sølv er allerede det metallet i verden som leder strøm best, og i PSS-kvalitet har AudioQuest behandlet overflaten slik at den er ekstremt glatt. Det er nettopp på overflaten at mesteparten av signalet går, og PSS-sølv får derfor en enestående ledningsevne. Pluggene er også laget av rent kobber med sølvbelagte kontaktflater – en løsning med enda bedre ledningsevne enn vanlig forgylling.

Jupiter BiWire Jumpers fås som standard i spade-til-banan-konfigursjon og leveres i sett på 4 stk. Andre konfigurasjoner kan leveres på bestilling.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interesseret i et spesielt produkt som ikke er vist på våre hjemmesider. Vi kan skaffe det for deg.

AudioQuest BiWire Jumpers – så lett er det å få bedre lyd
Fjern metallbøylene mellom de to parene med høyttalerterminaler og koble på BiWire Jumpers i stedet. Det er alt som skal til for å få bedre dynamikk, mer detaljer og et generelt bedre lydbilde I enkelte tilfeller er forskjellen så tydelig at alle diskusjoner om hvorvidt gode kabler har en betydning kan avsluttes en gang for alle!

Teoretisk sett bør hovedkabelen alltid gå til diskantterminalene og bøylene/jumperne videreformidle signalet til bass/mellomtone. På denne måten prioriterer du å bruke metallet i høyttalerkabelen til diskanten, som er mest følsom for uregelmessigheter. Men det er ingenting som hindrer deg i å koble det omvendt hvis du tror det er en bedre løsning i nettopp ditt system.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interesseret i et spesielt produkt som ikke er vist på våre hjemmesider. Vi kan skaffe det for deg.

 

Tekniske spesifikasjoner

FargeRød
FargebeskrivelseSpade>banan, PSS-sølv (Type D)
Vekt produkt (kg)1
Høyde emballasje (cm)4
Lengde emballasje (cm)28
Vekt emballasje (kg)1
Bredde emballasje7