Hopp til innhold
AudioQuest Jupiter BiWire Jumpers Høyttalerkabel

AudioQuestJupiter BiWire JumpersHøyttalerkabel (sett)

Bytt ut metallbøylene på biwire-høyttalerterminalene med denne eksklusive sølvkabelen, og få hørbart bedre lyd. En rask og hørbar oppgradering.

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Jupiter BiWire Jumpers – eksklusive jumper-kabler i PSS-sølv til high-end-høyttalere med biwire-terminaler

Jupiter BiWire Jumpers er eksklusive jumper-kabler som du kan bruke til å koble sammen de to terminalparene på en high-end-høyttaler med biwire-tilkoblinger. Disse terminalene må kobles sammen innbyrdes hvis du av en eller annen grunn foretrekker singlewire-høyttalerkabler. Og det er det mange som gjør.

Høyttalerprodusentene bruker vanligvis forgylte metallbøyler til formålet, men selv om de er fine å se på, så er de ikke optimale til å lede et komplekst lydsignal. Ved å bruke AudioQuests eksklusive jumperkabler, kommer du utenom signaldegraderingen i bøylene og får maksimalt ut av både singlewire-høyttalerkablene, høyttalerne og resten av systemet ditt.

Eksklusive PSS-sølvledere og eksklusive forsølvede plugger
Jupiter har ledere i ultrarent PSS-sølv (Perfect-Surface Silver). Sølv er allerede det metallet i verden som leder strøm best, og i PSS-kvalitet har AudioQuest behandlet overflaten slik at den er ekstremt glatt. Det er nettopp på overflaten at mesteparten av signalet går, og PSS-sølv får derfor en enestående ledningsevne. Pluggene er også laget av rent kobber med sølvbelagte kontaktflater – en løsning med enda bedre ledningsevne enn vanlig forgylling.

Jupiter BiWire Jumpers fås som standard i spade-til-banan-konfigursjon og leveres i sett på 4 stk. Andre konfigurasjoner kan leveres på bestilling.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interesseret i et spesielt produkt som ikke er vist på våre hjemmesider. Vi kan skaffe det for deg.

Høydepunkter

  • Til high-end-høyttalere med biwire-terminaler
  • Eksklusive ledere i massivt PSS-sølv (Perfect-Surface Silver)
  • Solide kobberplugger med forsølvede kontaktflater
  • Lynraskt montert én gang for alle
  • Fås i valgfri spade-/banankonfigurasjon på bestilling

Tekniske spesifikasjoner

Kabel lengde (m)0,2