Hopp til innhold
AudioQuest
Høyttalerkabel (sett)

AudioQuest Robin Hood BASS (Spade)

19 598,-sett
Leveringstid 3-4 uker
Høyttalerkabel til bi-wiring-bruk sammen med ZERO full-range-høyttalerkabelen. Sikrer optimal overføring av bass og mellomtone.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Robin Hood BASS – avansert høyttalerkabel til bi-wiring med Robin Hood Zero

  • Modifisert ZERO-geometri for optimal overføring av bass/mellomtone i bi-wire/tri-wire-oppsett
  • Ledere i massivt PSC+-LGC-kobber
  • Eksklusive kontakter i ultrarent forsølvet kobber
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) og karbonbasert NDS-skjerming (Noise-Dissipation System)
  • Kan leveres i lengder og konfigurasjoner til ethvert behov på bestilling
Robin Hood BASS er en svært avansert høyttalerkabel som er beregnet på bruk i bi-wire/tri-wire oppsett der den matchende Robin Hood ZERO-kabelen tar seg av diskantsignalet. Siden BASS bare skal overføre bass og/eller mellomtone har det vært mulig å forenkle geometrien og materialvalget en smule.

OBS: Robin Hood BASS er utelukkende beregnet til dette spesifikke formålet. Den vil ikke fungere som full-range kabel.

Robin Hood BASS høyttalerkabel fås som standard i single-wire-utgave (2 x banan > 2 x banan). Andre konfigurasjoner og lengder kan leveres på bestilling.
Folk Hero Series Robin Hood – high-end-kabler til eksklusive anlegg
Robin Hood-kablene kommer fra AudioQuest Folk Hero-serien, som er en nedskalert versjon av den overdådige toppserien Mythical Creatures. De tekniske løsningene er de samme, men lederne og de ytre dimensjonene er litt mer moderate her. Dette gjør kabelen både mer kompakt og lettere å håndtere.

Denne serien er alt i alt et fremragende valg til high-end-høyttalere i den mer kompakte enden, som for eksempel de mindre modellene i 800-serien fra Bowers & Wilkins eller EPICON-serien fra DALI. De store modellen i de lavere seriene – henholdsvis 700 og RUBICON – vil også være gode matcher. Vil du legge litt mer i det, så er de kraftigere William Tell-kablene et opplagt alternativ.

Robin Hood er utstyrt med AudioQuests unike 72V DBS-system (Dielectric-Bias System). DBS ”metter” isolasjonen med et elektrostatisk felt, slik at den ikke absorberer energi fra selve signalet. Samtidig sørger NDS-systemet (Noise-Dissipation System) for å eliminere innstrålet radiostøy fra omgivelsene (mobilmaster, Bluetooth m.m.), slik at den ikke får en sjanse til å påvirke de sarte detaljene i musikksignalet. Selv DBS-batteripakken er utstyrt med en sperre som forhindrer innstrålet RF-støy – en teknologi som opprinnelig ble utviklet til de eksklusive Niagara-strømfiltrene.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din lokale butikk hvis du er interessert i et spesialprodukt som ikke er vist på hjemmesidene våre. Vi kan skaffe det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

FargeSort
Vekt produkt (kg)0
Høyde emballasje (cm)0
Lengde emballasje (cm)0
Vekt emballasje (kg)0
Bredde emballasje0