Hopp til innhold

AudioQuestRobin Hood ZERO (Spade)Høyttalerkabel (sett)

Svært avansert høyttalerkabel for deg som vil vri den siste dråpen av lydkvalitet ut av high-end-anlegget ditt. Kan konfigureres til alle behov.
sett29 898,-
Forventet på lager torsdag 29. juni 2023

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Robin Hood ZERO – avansert høyttalerkabel til ambisiøse high-end-anlegg

Robin Hood ZERO er en svært avansert høyttalerkabel med ZERO-teknologi og solidcore-ledere laget i ultrarent PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+). Overflaten på dette metallet er så ekstremt ren og jevn at signaloverføringen overgår alle andre typer kobberledere, selv uten forsølving. Robin Hood-kablene kommer fra AudioQuest Folk Hero-serien, som er en nedskalert versjon av den overdådige toppserien Mythical Creatures. De tekniske løsningene er de samme, men lederne og de ytre dimensjonene er litt mer moderate her. Dette gjør kabelen både mer kompakt og enklere å håndtere.

Prisen er også på et mer menneskelig nivå, og denne serien er alt i alt et fremragende valg til high-end-høyttalere i den mer kompakte enden av skalaen, som for eksempel de mindre modellene i 800-serien fra Bowers & Wilkins eller EPICON-serien fra DALI. De store modellene i de lavere seriene – henholdsvis 700 og RUBICON – vil også være gode matcher. Vil du legge litt mer i det, så er de kraftigere William Tell-kablene et opplagt alternativ.

Bi-wiring med ZERO og BASS
Robin Hood leveres også i en egen BASS-versjon som er beregnet til å overføre bass og mellomtone i biwire-oppsett. Denne kabelen er en smule enklere i konstruksjonen i forhold til ZERO. Til gjengjeld fungerer den kun til dette helt spesielle formålet.

Robin Hood ZERO høyttalerkabel fås som standard i single-wire-utgave (2 x banan > 2 x banan). Andre konfigurasjoner og lengder kan leveres på bestilling.

Høydepunkter

  • ZERO-teknologi for tapsfri signaloverføring med maksimal dynamikk
  • Ledere i massivt PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+)
  • Eksklusive kontakter i ultrarent forsølvet kobber
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) og karbonbasert NDS-skjerming (Noise-Dissipation System)
  • Kan leveres i lengder og konfigurasjoner til ethvert behov på bestilling

Tekniske spesifikasjoner

Kabel lengde (m)4,5