Hopp til innhold
AudioQuest
Høyttalerkabel (sett)

AudioQuest Rocket 33 Single-Wire

10 798,-sett
Leveringstid 3-4 uker
Skjem bort anlegget ditt med en seriøs og elegant høyttalerkabel, så er du sikret den fulle lydopplevelsen hver gang du setter på musikken.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Rocket 33 – elegant høyttalerkabel til gode anlegg i mellomklassen

  • Massive 14 AWG ledere (2,03 mm2) i ultrarent LGC (Long-Grain Copper og PSC-kobber (Perfect-Surface Copper+)
  • Isolasjon i polyetylenskum
  • Elegant og kompakt design
  • Eksklusive plugger i ultrarent forsølvet kobber
  • Fås i lengder og konfigurasjoner til ethvert behov
Rocket 33 er en elegant, kompakt og interiørvennlig høyttalerkabel med massive ledere i ultrarent LGC (Long-Grain Copper) og PSC-kobber (Perfect-Surface Copper). Overflaten på dette spesialbehandlede metallet er ekstremt ren og glatt, og siden mesteparten av signalet går på overflaten av lederen, oppnås en helt overlegen signaloverføring. Alt i alt en ordentlig god høyttalerkabel til gode anlegg i mellomklassen.

AudioQuest Rocket 33 høyttalerkabel er tilgjengelig som standard i single-wire (2 x banan > 2 x banan) eller biwire-versjon (2 x banan > 4 x banan). Andre konfigurasjoner og lengder kan skaffes på forespørsel.

OBS: HiFi Klubben kan levere store deler av sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butikk hvis du er interessert i et spesialprodukt som du ikke finner på vår hjemmeside.
AudioQuest Rocket Series høyttalerkabler – avansert teknologi til ambisiøse anlegg
Flat Rock er en god og avansert serie av AudioQuest-høyttalerkabler, og den kan få frem alle kvaliteter i et par høyttalere, selv i ambisiøse, audiofile systemer. Designet er usedvanlig kompakt og elegant til å være et produkt i sin klasse, og alle tre modellene har massive ledere i høykvalitetskobber konstruert i liggende 8-tallsform omgitt av en elegant ytterstrømpe. Rocket serien kan dekke et svært bredt spekter av behov for høykvalitetsanlegg uten at prisen går helt i taket.

ROCKET 33: Grunnmodellen – en gjennomført kvalitetskabel i flott design. Lederne er en kombinasjon av massivt LGC-kobber (Long-Grain kobber) og PSC-kobber (Perfect-Surface Copper), som sikrer en overlegen signaloverføring. Uansett hvilken konfigurasjon du velger, får du AudioQuests egne, eksklusive, forsølvede banan- eller spadeplugger.

ROCKET 44: Her har du rykket opp et hakk i forhold til Rocket 33. Lederne er laget av PSC og PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+), og de er også noe kraftigere (14 AWG/2,63 mm2). Med disse spesifikasjonene kan Rocket 44 leve opp til et par meget gode hi-fi-høyttalere.

ROCKET 88: Toppmodellen med ledere i rent PSC+ kobber og AudioQuests unike 72V DBS-system (Dielectric-Bias System). DBS ”metter” isolasjonen med et elektrostatisk felt, slik at den ikke absorberer energi fra selve signalet. Dette gir et enda renere signal til høyttalerne, slik at du kan få glede av et fantastisk detaljert lydbilde på en imponerende ”sort” bakgrunn.

Håndbygget til ditt behov
Flat Rock-modellene er tilgjengelig i nesten alle tenkelige konfigurasjoner, til både single- og bi-wiring. Kabelen er håndlaget i Nederland med den mest optimale fordelingen av ledere til nettopp ditt oppsett. Du kan derfor være helt trygg på at absolutt ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Vær oppmerksom på at Rocket 44 og Rocket 33 også er tilgjengelig i rå, uterminert versjon i løpemeter. Dette er primært tiltenkt installasjonsformål, men du kan også spare litt penger på denne måten. Til gjengjeld vil du gå glipp av den flotte finishen med ytterstrømpen, og du får heller ikke AudioQuests egne, eksklusive, sølvbelagte plugger. Den moderate merprisen for et ferdigterminert sett er en god investering, og til normal bruk anbefaler vi denne løsningen både av design- og lydmessige grunner.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

AWG14
Lederoverflate2,08 mm2

Anmeldelser


5.0
2 anmeldelser
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0