Hopp til innhold
AudioQuest
Høyttalerkabel (sett)

AudioQuest Saturn BiWire Jumpers

2 298,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Bytt ut metallbøylene på biwire-høyttalerterminalene med denne kvalitetskabelen, og få hørbart bedre lyd. En rask og hørbar oppgradering.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Saturn BiWire Jumpers – høykvalitets jumper-kabler i PSC+ kobber til høyttalere med biwire-terminaler

  • Til høyttalere med biwire-terminaler
  • Eksklusive ledere i massivt PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+)
  • Solide kobberplugger med forsølvede kontaktflater
  • Lynraskt montert én gang for alle
  • Fås i valgfri spade-/banankonfigurasjon på bestilling
Saturn BiWire Jumpers er høykvalitets jumper-kabler som du kan bruke til å koble sammen de to terminalparene på en high-end-høyttaler med biwire-tilkoblinger. Disse terminalene må kobles sammen innbyrdes hvis du av en eller annen grunn foretrekker singlewire-høyttalerkabler. Og det er det mange som gjør.

Høyttalerprodusentene bruker vanligvis forgylte metallbøyler til formålet, men selv om de er fine å se på, så er de ikke optimale til å lede et komplekst lydsignal. Ved å bruke AudioQuests eksklusive jumperkabler, kommer du utenom signaldegraderingen i bøylene og får maksimalt ut av både singlewire-høyttalerkablene, høyttalerne og resten av systemet ditt.

Ledere i PSC+ kobber og eksklusive forsølvede plugger
Saturn har ledere i ultrarent PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+). Dette metallet har AudioQuest bearbeidet til en ekstremt glatt overflate, og det er nettopp på overflaten at mesteparten av signalet går. PSC+ kobber har en ledningsevne som overgår alle andre kobbertyper, selv uten forsølving. Pluggene er også laget av rent kobber med sølvbelagte kontaktflater – en løsning med enda bedre ledningsevne enn vanlig forgylling.

Saturn BiWire Jumpers fås som standard i spade-til-banan-konfigursjon og leveres i sett på 4 stk. Andre konfigurasjoner kan leveres på bestilling.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interesseret i et spesielt produkt som ikke er vist på våre hjemmesider. Vi kan skaffe det for deg.

AudioQuest BiWire Jumpers – så lett er det å få bedre lyd
Fjern metallbøylene mellom de to parene med høyttalerterminaler og koble på BiWire Jumpers i stedet. Det er alt som skal til for å få bedre dynamikk, mer detaljer og et generelt bedre lydbilde I enkelte tilfeller er forskjellen så tydelig at alle diskusjoner om hvorvidt gode kabler har en betydning kan avsluttes en gang for alle!

Teoretisk sett bør hovedkabelen alltid gå til diskantterminalene og bøylene/jumperne videreformidle signalet til bass/mellomtone. På denne måten prioriterer du å bruke metallet i høyttalerkabelen til diskanten, som er mest følsom for uregelmessigheter. Men det er ingenting som hindrer deg i å koble det omvendt hvis du tror det er en bedre løsning i nettopp ditt system.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interesseret i et spesielt produkt som ikke er vist på våre hjemmesider. Vi kan skaffe det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

Kabel lengde (m)0,2