Hopp til innhold

AudioQuestTornado High-CurrentStrømkabel

Høykvalitets strømkabel til high-end-komponenter. 72V DBS-system og ekstremt tykke ledere i massivt PSC+ og PSC kobber. Lengder fra 1 meter.
stk23 698,-
Forventet på lager søndag 16. april 2023

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Tornado High-Current – høykvalitets strømkabel til high-end-kompontenter

Tornado High-Current er en høykvalitets strømkabel som kan bidra til å gi den siste touchen av definisjon og detaljer i high-end-komponentene dine. Den kan brukes til både ekstremt strømkrevende komponenter, som et high-end forsterkertrinn, og moderat strømkrevende kompontenter som en platespiller.

Skjermingen er naturligvis i sin helhet basert på den raffinerte Ground Noise-Dissipation-teknologien. Lederne er i massivt PSC+ og PSC kobber (Perfect-Surface Copper+ / Perfect-Surface Copper) med en tykkelse på hele 11 AWG. 72V DBS-systemet minimerer innflytelsen fra isolasjonsmaterialet, og med den ultraglatte overflaten har PSC+ svært gode lederegenskaper. Er du ute etter enda mindre motstand, så kan du også vurdere den mer eksklusive Hurricane-serien med rent PSC+-materiale (Perfect-Surface Copper+) i lederne.

Ren strøm til hele systemet med et Niagara-strømfilter
Tornado High-Current kan også brukes til å gi strøm til de kompromissløse strømfiltrene Niagara 5000 eller Niagara 7000. Vær imidlertid oppmerksom på at du i så fall må bruke en spesiell utgave av Tornado-kabelen med 20A-kontakt. Spør i en HiFi Klubben-butikl for veiledning eller bestilling.

Tornado fås i lengder fra 1 til 3 meter. Andre konfigurasjoner og lengder kan leveres på bestilling.

OBS: HiFi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt butikken din hvis du er interessert i et spesialprodukt som ikke er vist på hjemmesidene våre, så skaffer vi det for deg.

Høydepunkter

  • Lav motstand for raske og ukomprimerte strømtrekk
  • Ekstremt tykke ledere (3 x 11 AWG)
  • Ledere i massivt PSC+ og PSC kobber (Perfect-Surface Copper+ / Perfect-Surface Copper)
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) med Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology

Tekniske spesifikasjoner

AWG11
Lederoverflate4,17 mm2