Hopp til innhold

AudioQuestWater (RCA)Signalkabel (sett)

Meget avansert signalkabel til ekte audiofile anlegg. Ledere i ultrarent PSC+ kobber. Fås både i RCA- og XLR-utgave.
sett8 698,-
Forventet på lager onsdag 21. juni 2023
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Water – eksklusiv signalkabel til anlegg i high-end-klassen

Water er inngangsmodellen til den eksklusive Elements-serien av analoge signalkabler. En svært avansert trippelbalansert kabel, som i likhet med de dyrere modellene inkluderer AudioQuests unike 72V DBS-system (Dielectric-Bias System). DBS "metter" isolasjonen ved hjelp av et elektrostatisk felt, slik at den ikke absorberer energi fra selve signalet.

Lederne er av ultrarent PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+), der overflaten er så ekstremt ren og glatt at signaloverføringen overgår alle andre typer kobberledere, selv uten forsølving. Andre eksklusive detaljer er Air-Tube-isolasjonen, der de enkelte lederne er omsluttet av et polyetylenrør for å utnytte luftens suverene egenskaper som elektrisk isolator.

AudioQuests unike NDS-skjerming (Noise-Dissipation System) har hele 6 lag og beskytter signalet er svært effektiv mot innstråling av RF-støy. Plugger i ekstra rent, sølvbelagt kobber (Hanging-Silver) er blant de utallige andre imponerende detaljene.

Water kan for eksempel brukes i et high-end-system til å forbinde separate for- og effektforsterkere. Den vil også være et godt valg når det gjelder overføring av signalet fra en høykvalitets DAC eller til/fra et tilsvarende RIAA-trinn.

AudioQuest Water signalkabel er tilgjengelig i flere lengder og i RCA- eller XLR-versjon.

OBS: HiFi Klubben kan levere store deler av sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butikk hvis du er interessert i et spesialprodukt som du ikke finner på vår hjemmeside.

Tekniske spesifikasjoner

Dielectric-Bias SystemJa
Noise-Dissipation SystemJa