Hopp til innhold
AudioQuest
Signalkabel (sett)

AudioQuest Wildcat

1 298,-sett

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Få best mulig lyd fra platespilleren din med denne herlige signalkabelen. Alle detaljer er optimalisert for å ivareta det sårbare pickup-signalet.

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest Wildcat – den optimale signalkabelen til platespilleren din

Wildcat er en høykvalitets signalkabel spesielt utviklet for bruk mellom platespiller og forsterker. Ved å ofre litt ekstra her kan du ofte løfte lyden betraktelig sammenlignet med en medfølgende standardkabel. Pickup-signalet er nemlig utrolig svakt og derfor ekstra følsomt for forstyrrelser og uønsket innflytelse fra dårlige kabler.

Wildcat er solid og eksklusivt laget til minste detalj, slik at signaltapet blir minimalt. AudioQuest har samlet alle lederne i én ytterkabel, noe som både forenkler designet og reduserer materialforbruket. Lederne er i eksklusivt, massivt PSC-kobber (Perfect-Surface Copper), som med sin ultraglatte, polerte overflate gir optimal signaloverføring nettopp der det betyr mest: på lederens overflate. De kaldsveisede kobberpluggene er forgylte, og du får også den unike NDS-skjermingen som beskytter signalet mot innstrålet elektromagnetisk støy (RF).

Wildcat er kort fortalt et fremragende valg for vinylentusiaster som også vil ta fornuftige hensyn til budsjettet. Leveres i 1,5 meters lengde..

OBS: HiFi Klubben kan levere store deler av sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butikk hvis du er interessert i et spesialprodukt som du ikke finner på vår hjemmeside.

AudioQuest analoge signalkabler – en løsning til ethvert behov
Signalkabelen er viktig for lyden i anlegget ditt. Det er her du kan miste de siste mikrodetaljene som gjør hele forskjellen i jakten på det ettertraktede tredimensjonale lydbildet. Og det er her at feil kabelvalg kan påvirke klangbalansen og for eksempel gi deg for mye eller for lite diskant i lyden. Tenk en god og velmatchet signalkabel med i budsjettet når du setter sammen anlegget, så får du maksimalt med valuta for pengene!

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

Cat 7-kompatibelJa